YAR HİSAR KÖYÜ DERNEK BAŞKANI TURNA OLDU

YAR HİSAR KÖYÜ DERNEK BAŞKANI TURNA OLDU

Çayırova Sivas Hafik Yar Hisar Köyü Derneğinin yeni başkanı yapılan Kongre sonunda Veysel Turna oldu.

KÜLTÜR HABER - 2024-04-15 17:53:02

Çayırova Sivas Hafik YarHisar köyü derneği geçtiğimiz günlerde   üyelerin katılımıyla  olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi Çayırova Sivas'lılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ev sahipliği yaptığı kongrede yeni kararlar alındı.

 Üyelerin büyük çoğunluğunun katılımıyla bütün kurallarına uyularak  gerçekleştirilen kongrede açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Kubilay Çağır yönetim kurulu ile beraber yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Seçilen yeni başkan ve yönetimine de başarılar dileyerek Bundan sonra yapacakları çalışmalarda maddi ve manevi her türlü yardımı yapacaklarının altını çizerek  sözlerine son verdi. Alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamlayan Çağır 
Dernek Başkanlığına yeni seçilen Veysel Turna'ya sözü bıraktı .
mikrofonu eline alan


Turna yaptığı konuşmasında  şunları ifade etti.
"Değerli Yar hisar Köylü derneği  yönetimi ve komşularım öncelikle beni bu göreve layık gördüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim. Ayrıca büyük bir özveri ile bu güne kadar Dernek Başkanlığını yürüten Kubilay Çağır başkanıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da sizlerin  huzurunda Bir kez daha  teşekkür ederim.
Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde köyümüz için ne gerekiyorsa el ele vererek daha güzel faaliyetler yaparak daha güzel işler başaracağız' dedi.
Kongre ye gelen konuklar hep birlikte yeni başkan ve yönetimini alkışladılar. Kongre toplu halde çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

Yeni başkan ve yönetimi şu isimlerden oluşuyor 

ASIL ÜYELER 

Veysel Turna (Başkan)
Halil İbrahim Çetin 
Ceylani Koru
İdris Can Temur
Koray Kaya

YEDEK ÜYELER 

Muzaffer Çetin
Haşim Demirel
Salih Can Temur
Fatih Kaya
Emre Şahin

DENETLEME KURULU ASİL 

Battal Öztürk
Durmuş Ahmetoğlu
Bahattin çağır
DENEME YEDEK KURULU

Ali Turna
Ahmet Canpolat
Muhittin Öztemur

HABER HÜSEYİN MERT

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER