sporcularından bir altın bir bronz

sporcularından bir altın bir bronz

Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları Sinem Erdoğan ve Berat Gün, kick boks branşında ilçeye iki madalya daha kazandırdı.

SPOR - 2024-05-21 08:00:01

Çayırovalı gençlerin zihinsel gelişimlerinin yanı sıra fiziksel gelişimlerine de büyük önem veren ve bu doğrultuda ilçeye spor alanında birçok hizmet kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları kick boks dalında başarıdan başarıya koşuyor. 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Turkish Open Kickboxing World Cup turnuvasında mücadele eden Sinem Erdoğan ve Berat Gün, gösterdikleri üstün performansla turnuvadan madalyayla döndü.

 

SİNEM’DEN ALTIN, BERAT’TAN BRONZ

İstanbul’da gerçekleşen turnuvada Genç Bayanlar +70 KG Full Contact stilde mücadele eden Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Sinem Erdoğan, tüm rakiplerini devirerek altın madalyayı boynuna taktı ve milli takım seçmeleri için büyük bir avantaj elde etti. Turnuvada mücadele eden bir diğer Çayırova Belediyesi sporcusu Berat Gün ise, Yıldız Erkek 52 KG Kicklight stilde bronz madalyanın sahibi oldu. Çayırova Belediyesi’nden yapılan duyuruda “Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

--

Çayırova Belediyesi Basın Yayın Servisi
 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER