ZİYA GÖKALP MTAL’ DE ŞENLİK HAVASINDA SERGİ

ZİYA GÖKALP MTAL’ DE ŞENLİK HAVASINDA SERGİ

Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri bu yıl beşincisi düzenlenen sergide yaptıkları oyuncakları, etkinlikleri Gebze halkı ile buluşturdular.

EĞİTİM - 2024-05-23 12:13:07

Gebze’nin Beylikbağı Mahallesi’ndeki Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri bu yıl gelenekselleşen sergilerinde çocuklara bayram havasında anlar yaşattılar. Sergiye öncelikle öğrencilerin kostümlü dansları ile başlandı.

Mahalle anaokullarından gelen çocukların da danslara eşlik etmesi ile coşkulu anlar yaşandı. Ayrıca öğrencilerin yaptıkları oyuncak yastıklar, duyu battaniyeleri, boy grafikleri, hava grafikleri, maskeler, beceri kitapları gibi materyaller de yer verildi.

Mahallelinin büyük ilgi gösterdiği sergiye Gebze Belediye başkan yardımcısı Ahmet HÜSEYİNÇELEBİ, MHP Gebze ilçe başkan yardımcısı Eyüp AYDIN, Gebzeli Köy Kadınları Kültür Platformu Başkanı Ümran YAVAŞ TEPECİK, GEDÇAD Başkanı Talat OSMANOĞULLARI ve yönetimi, çevre okulların idarecileri, öğretmenleri, mahalle muhtarı Hüseyin AKIN, bölgemizde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü şefi Hülya ÇALIŞKAN serginin çocukları oyun ve oyuncaklarla buluşturmada hem mahalleli hem de Gebzeliler için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek bu geleneği devam ettireceklerini belirtti. Okul müdürü Ekrem İBİŞ , “Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimi bu güzel sergiyi Gebze halkı ile buluşturdukları için tebrik ediyorum” dedi.

Bizde bu güzel etkinlik ve organizasyon için Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuz yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

                                                                     

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER