İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Antalya'nın yeni simgesi olmaya yönelik Fenix Center, sahipleri ve iş ortaklarıyla İstanbul'da düzenlenen özel gecede bir araya geldi. Rezidans, otel ve alışveriş merkezini tek çatı altında buluşturan Fenix Center, Antalya'ya uzun vadeli değer katmayı hedefliyor. Fenix Yapı'nın ömrü ve Fiba CP'nin kiralama faaliyetlerini üstlendiği proje, sadece mimarisiyle değil, taşıdığı vizyonla da öne çıkıyor.

EKONOMİ - 2025-04-30 08:22:56

Sayın Basın Mensupları,

Antalya'nın yeni simgesi olmaya yönelik Fenix Center, sahipleri ve iş ortaklarıyla İstanbul'da düzenlenen özel gecede bir araya geldi.

Konuyla ilgili basın bülteni ve görseller bilgilerinize sunulmuştur.


Saygılarımızla
Fatih Kalkan

Fotoğraf Bilgisi: Fiba CP Kiralama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Rahmi Aydın & Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi

 

 

 
 
 
 

Antalya'nın Yeni İkonu Fenix Center, İstanbul'da İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

 

Antalya'nın yeni simgesi olmaya yönelik Fenix Center, sahipleri ve iş ortaklarıyla İstanbul'da düzenlenen özel gecede bir araya geldi. Rezidans, otel ve alışveriş merkezini tek çatı altında buluşturan Fenix Center, Antalya'ya uzun vadeli değer katmayı hedefliyor. Fenix Yapı'nın ömrü ve Fiba CP'nin kiralama faaliyetlerini üstlendiği proje, sadece mimarisiyle değil, taşıdığı vizyonla da öne çıkıyor.

 

Antalya'nın ilk karma yapı projesi olan Fenix Center, yatırımcıları ve iş ortaklarını İstanbul'da düzenlenen özel bir gecede bir araya getirdi. Fenix Yapı'nın yaşamını sürdürebilmesi ve Fiba CP'nin kiralama faaliyetlerini üstlendiği Fenix Center Projesi'ne ilişkin ayrıntılar, İstanbul'da Mikla Restoran'da iş ortakları ve marka ülkeleriyle düzenlenen özel buluşmada paylaşıldı.

 

Gecenin ev sahibiliğini Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi üstlenirken, perakende bölgelerin önde gelen isimleri ve iş birliği çağında markaların temsilcilerinin katıldığı buluşmada, çatışmalı başlangıç noktası ve gelecek vizyonu aktarıldı. Fenix Center'ın sadece Antalya'da değil, Türkiye'nin ticari gayrimenkul sektöründe önemli bir örnek teşkil ettiğine vurgu yapıldı.

 

Antalya'nın ticaret, yaşam ve sosyal yaşamına yeni bir soluk kazandıracak olan Fenix Center; Rezidans, otel ve alışveriş merkezini tek çatı altında toplayan yapısıyla bölge çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

 

Eyüp Mavi: “Fenix Center, Antalya'da Yeni Nesil Yaşamın Simgesi Olacak”

Fenix Center'ın Antalya'nın büyüme potansiyeline ve geleceğine sağladığı inancın bir olduğunu söyleyen Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi , “Antalya'nın ilk karma yapı projesini hayata geçirmenin heyecanını geçirme. Veren tüm iş ortaklarımızla bu heyecanı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. İleride Fenix Center'ın bölgesel kalkınmaya, istihdama ve modern şehir yaşamına katkıları birlikte büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Yurdaer Kahraman: “Şehirlerin Geleceğine Değer Katan Projelerde Yer Almaktan Gurur Duyuyoruz”

Fenix Center gibi vizyoner bir verimli bir parçası olabileceği için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Fiba Commercial Properties CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman , “Fiba CP olarak projeleri, Türkiye'de ve uluslararasıde edindiğimiz karma proje deneyimimizle, şehirlerin kalkınmasına ve geleceğine uzun vadeli değer katmayı hedefliyoruz. Fenix Center da bu anlayışımızı temsil eden projelerden biridir. Güçlü iş birliği sayesinde, Fenix Center'ın hem yerel ekonomiye hem de şehir hayatına uzun vadeli ve kalıcı katkılar sunabilmesi.Bölgenin hem yerli hem yabancı yönetimi için merkezi haline gelmesinde elde edileceklerin güçlü katılımın etkisi büyük olacak.Bu özel gecede, vizyonumuzu paylaşan değerli ortaklarımızla bir gelmemiz çok dedi.

 
 

 

 

 

Fiba CP Kiralama ve İş Geliştirme Genel Müdürü Rahmi Aydın & Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi

 
 
 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER