Gençler için yeni spor alanları

Gençler için yeni spor alanları

Körfez Belediyesi, ‘Sporun Başkenti Körfez’ sloganı çerçevesinde sadece kent merkezinde değil kırsal bölgelerde de gençler için yeni spor alanları oluşturuyor.

GÜNDEM - 2018-09-10 18:18:52

Körfez Belediyesi, ‘Sporun Başkenti Körfez’ sloganı çerçevesinde sadece kent merkezinde değil kırsal bölgelerde de gençler için yeni spor alanları oluşturuyor. Bu çalışma kapsamında Dikenli Köyü’nde gençler için top sahası yapım çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yaptığı çalışma sonrasında top sahası için start verildi.

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öncelikle alanda düzenleme yapılacağını daha sonra ise top sahası için gerekli çalışmanın gerçekleştirileceğini belirtti. Yetkililer, bölgedeki köylerdeki gençlerin de faydalanabileceği alanın kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Gençler ise Başkan İsmail Baran ve ekiplere teşekkür etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER