Advert

MUHTAR KANDAZ YİNE UYARDI

Gebze kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen Gebze Arapçeşme mahalle muhtarı Remzi Kandaz bu sefer yolların işgali ile ilgili inşaatçılara sitemde bulundu.

MUHTAR KANDAZ YİNE UYARDI
MUHTAR KANDAZ YİNE UYARDI

Sosyal medya üzerinden konuya açıklık getiren Kandaz,

HİÇ KİMSENİN VATANDAŞLARIMIZI ÜZMEYE HAKKI YOK.
Başta kendi Mahallem olmak üzere inşaat yaparken yolları işgal eden inşaatçılara duyurulur. 
Ne güzel, şehrimizin güzelleşmesinde katkınız oluyor bunun için sizlere teşekkür ediyoruz. Allah helal bol kazançlar versin. Fakat tüm sokaklar size ait değil yolları işgal etmeyiniz. Bakın az önce bir vatandaşım ayağından aksayarak geldi ve kendisine hayırdır ne oldu dediğimde, kaldırımda ayağına çivi battığını söyledi. Çivili tahtaların kaldırımda ne işi var. Bu konuya duyarlılık göstermeyen ve halkımıza sıkıntı yaşatanların hiç gözünün yaşına bakmam, gerekli mercilere şikayette bulunurum biline. Şeklinde uyarıda bulundu.

Mahallesinde önemli bir konuyu gündeme taşıyan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remiz Kandaz’ı hassasiyetinden dolayı kutluyoruz.

Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Geleceğin Teknolojileriyle Buluşturdu!
Geleceğin Teknolojileriyle Buluşturdu!
DARICA’DAN BÜYÜK BAŞARI
DARICA’DAN BÜYÜK BAŞARI

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan