Advert

“Hizmet yolculuğuna birlikte çıkıyoruz”

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz seçim beyannamesini açıkladı ve meclis üyesi adaylarını açıkladı. Osman Hamdibey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İl SKM Başkanı Halit Çokan, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

“Hizmet yolculuğuna birlikte çıkıyoruz”
“Hizmet yolculuğuna birlikte çıkıyoruz”

KOCAELİ ÇOK ŞANSLI
Programda ilk sözü alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti’nin seçim manifestosunun iki ay önce yayınlandığını belirterek “Bu konuda en şanslı illerden biri Kocaeli’dir. Bu konuda bilgi ve deneyimiyle Büyükşehir Belediye Başkan adayımız en uygun adaylardan biridir. Gebze de bu konuda çok şanslı. Bize düşen seçimlerde en yüksek oyu almaktır” dedi.

PROJELERDE BİZZAT İMZAM VAR
Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise kürsüye sloganlarla geldi. “Bugün Zinnur Bey’in günü. Sizlerden sadece şunu bilmenizi istiyorum, beyannamesinde olan her şeyin altında bizzat benim de imzam vardır, bunları birlikte yapacağız” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ BUDUR
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise “Herkesin gözünde bir heyecan, liderlerimizin bir araya getirdiği bir Cumhur İttifakı, Türkiye’nin geleceği budur. Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi tankların önüne çıkanların kurduğu bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nda, zillet ittifakında olmayan bir ruh vardır. Bizim liderlerimizi 5 bin yıl daha bu topraklarda var olmak adına bir ittifak kurmuştur. Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan, küresel güçlerin gücünü kırmak için ittifak kurmuş ve başına Recep Tayyip Erdoğan geçmiştir. Benim ülkemde Amerika’nın değil, Rusya’nın değil, insanımızın istediği olacak. Recep Tayyip Erdoğan İlayi Kelimetullah davasının altına imza atmıştır. Ülkücüler analarının ak sütü gibi bu ittifaka oy verecekler” dedi.

KIZIL ELMAMIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy önümüzde bir seçim olduğunu belirterek, “31 Mart’ta zafer bayrağımızı dalgalandıracağız. Zillet ittifakının seçim kazanmak gibi bir dertleri yok. Onların derdi Cumhur İttifakı’nı geriletmek. Biz onların hesaplarını boşa çıkartarak Gebze’de aldığımız oyun üstüne çıkarak, Tahir Başkanımızı Büyükşehir Belediye Başkanı yaparak onlara cevabımızı vereceğiz. Bizim davamız birlik beraberlik davasıdır, kızıl elmamız büyük ve güçlü Türkiye’dir” diye konuştu.

BÜYÜKGÖZ’DEN RABİA VE BOZKURT

Daha sonra Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz seçim beyannamesini sunmak üzere kürsüye geldi. Sahnede Rabia ve Bozkurt işaretlerini bir arada kullanan Büyükgöz’e AK Partili gençler sloganlarla karşılık verdi.

YOLCULUĞU BERABER YAPACAĞIZ
33 yıl boyunca kamuda ve özel sektörde çalışmalar yürüttüğünü belirterek konuşmasına başlayan Büyükgöz, “Gebze’yi karış karış biliyor ve sorunlarının ne olduğunu, neden kaynaklandığını, halkımızın ne beklediğini biliyorum. 5 yıl boyunca gerçekleştireceğimiz hizmet yolculuğunu hep beraber yaşayacağız. Bizim çözüm anlayışımız ‘Bizim insanımız her şeyin en iyisine layıktır’ anlayışı olacak. Beyannamemizin tüm başlıkları, yaklaşımımızın ana başlıklarıdır. Ani durumlar karşısında bilimin tekniğin gerektirdiği değişiklikleri yapmamız gerektiğini biliyoruz. Hakkın ve halkın razı olduğu belediyecilik anlayışını ‘Gönül Belediyeciliği’ olarak görüyoruz. Bize yardımcı olmanız, görüşleriniz ve eleştirilerinizle katkıda bulunmanızı istiyoruz” dedi.

İŞTE BÜYÜKGÖZ’ÜN PROJELERİ

Katılımcı Yönetim Modeli; Bu modelle inşallah ortak aklı arayacağız. STK’lar akil insanlar, mesleğinde emek sarfetmiş, bu konuda söz sahibi insanlarla biraraya gelip bu kente dair bütün düşünceleri biraraya gelip bir ortak akla ulaşmaya çalışacağız. Bunun için aktif bir kent platformu ve kent meclisi olacak.

Başkan Mahallenizde; Her mahallenin kendine özgü sorunları vardır. Her mahallede meclisler oluşturup mimari ve mühendislik çözümleri üreteceğiz. Ulaşılabilir ve erişilebilir bir başkan olacağız. Halk buluşmaları yapacağız.

Belediyem benimle; Bizim zamanımızın yüzde 80’ini sosyal belediyecilik alacak. Bizim için öncelik insani görevlerimiz. Bütün katmanları, çocuklar, gençler, engelliler, yaşlılar için projeler yürüteceğiz. Hayır Çarşısı’nı daha hakkaniyet ölçüsünde işleyen bir zemine oturtacağız. Aşevi hizmeti sunacağız.

Evde Bakım; İlgili bakanlıklarımız ve büyükşehir belediyemizle evde sağlık ve sosyal destek vereceğiz

Engelsiz Gebze; Engelli çocuklarımız bize bir emanet. Onların dört duvar arasında değil, engelliler parkı yapacağız, hayatın içinde huzur içinde olmalarını istiyoruz. Onlar için spor tesisleri ve yeni yaşam alanları oluşturacağız.

Aile Danışma Merkezi; Kadın ve ailelere yönelik barınma evleri, konuk evleri yapacağız. Buralarda aile danışma imkanı sunacağız, yaşlılar için huzur evi yapacağız.

Çocuk ve gençlik Meclisleri; Hedefimiz çocuklar ve gençler. Biz medeniyetimizi büyüklerimizden aldık, biz de gelecek kuşaklarımıza sağlıklı bir medeniyet devretmek için çocuklarımıza kişilik ve kimliğimizi aktarmamız gerekiyor. Çocukların ve gençlerin yönetimde söz sahibi olmasını istiyoruz. Çocuk ve gençlik meclisleri kuracağız.

Beyaz Kalpler; Tamamen bağımlılıkla mücadele odaklanmış bir proje. Bütün bağımlılıklara karşı mücadele edeceğiz. Her türlü bilinçlendirme ve faaliyetleri yapacağız.

Kent Kimliği; Gebze’nin kimliği ile ilgili tartışmalar sürüyor. Gebze’de baskın bir sanayi kimliği vardır. Ama sanayinin yanında tarihi ve kültürel değerlerimiz var. Bu anlamda Gebze’nin kimlik arayışını projelerimizle destekleyeceğiz.

Hünkar Çayırı Fatih’in Otağı Panorama Müzesi; Fatih’e yakışır, Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle ulusal ve uluslararası bir müze yapacağız.

Gebze Millet Bahçesi; Askeri kışla alanı 650 dönümün tamamı kamu hizmetine ayrılmış durumda. Bu kompleks alanda parklar, eğitim kampüsleri olacak.

Yeşil ve mavi bir arada; Gebze’nin denize kıyısı var ama denizle buluşmuş değil. Gebze’yi denizle buluşturacağız. Bunun için mesire alanları, su havzalarının göl ve göletlerin korunması, su yaşamının sürdürülmesi ve canlı çeşitliliğinin arttırılmasını hedefliyoruz.

Akıllı kent; Akıllı kente akıllı ulaşım, akıllı belediyecilik yapacağız. Teknoloji 4.0, e-Gebze, e-imar gibi çalışmalar yapacağız.

YEPGEM; Yenilikçi Proje Geliştirme Merkezi, yenilikçiliği geliştirmek, teknolojileri yüksek bilgi yoğunluğu yüksek projeler üretmek,

Akıllı belediye; Mobil uygulamalar desteklenecek, yerli ve milli çözümler desteklenecek.

Geleceği Kodluyoruz; Büyükşehir belediyemizin temel başlıklarından birisidir. Biz bilgisayarı kullanıp onun esiri olan gençlerdeğil, onun üreticisi olan gençler istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yaparak kodlama sınıflarıyla yazılım yapan gençler hedefimiz vardır.

Gebze Kariyer Merkezi; Üniversite, OSB ve İŞKUR işbirliğinde istihdam projeleri geliştireceğiz. Sertifika programlarıyla gençlerin ve kadınların iş hayatına katılımını sağlayacağız.

Enerji Verimliliği Merkezi; Enerji verimliliği arttırmak için farkındalık çalışmaları yürüteceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarında enerji verimliliğini destekleyeceğiz.

Sanayide dönüşüm; Sanayide 4.0’ı hedefliyoruz. Sürdürülebilir kalkınma, yenilikçi ve çevreci sanayi modeline doğru yol alacağız.

Akıllı Ulaşım Sistemi; Akıllı duraklar, akıllı trafik uygulamaları, toplu taşımada modernleşme, daha konforlu, daha teknoloji ulaşım

Yatay ve Estetik Gebze; Gelecekte nüfus ihtiyaçlarını dikkate alarak yatay şehircilik anlayışı hayata geçecek. Kentsel dönüşümde vatandaşın talep ve onayı aranacak.

Ulaşım Master Planı; Gebze’nin en önemli sorunu ulaşım. Bu konuda çözüm arayışlarımız sürecek. Büyükşehirimizin öncülüğünde ulaşım master planını tamamlayacağız.

Darıca Gebze Sabiha Gökçen Metro Hattı; İnşaatı başladı, devam ediyor, günlük 550 bin yolcu kapasitesi olacak. Toplu taşıma hizmetimiz artacak.

Lojistik Köy; Kamyon ve TIR trafiğinin sebep olduğu kaotik ortamın ortadan kaldırmak için çözüm merkezi olarak Lojistik Köy projesini takip edeceğiz. Otogar ve kamyoncular garajı rehabilite edilecek.

Planlama ve İmar Uygulamaları; Köylerimizde beklenti var, bunu karşılayacağız. Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerimizde tapu sorunu var, belediye ile hızlı bir şekilde hazırlığımız var, müjdeyi sizinle paylaşacağız. Birilerinin şişirmiş olduğu balonu patlatacağımızı önümüzdeki günlerde göstereceğiz. Risk taşıyan bölgelerde kentsel dönüşüm çalışmaları yürüteceğiz.

KOBİS; Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde devam ediyor, bunu geliştirip, insanımızı bisiklet kullanımıyla buluşturacağız.

Kırsal Kalkınma; Doğal ürün pazarı, yeni sebze meyve pazarı, köy konakları yatırımlarımız olacak. Biz organik üretimi destekleyen ve endüstriyel ürün haline getirecek ortamları hazırlayacağız.

Sosyal Donatı Alanları; Gebze için ikinci kent meydanını yapacağız. Eğitici çocuk müzesi, Sosyal donatı alanlarıyla zengin bir kent olacak.

Gebze Spor Kompleksi; 7500 kişilik kapasitesi olan bir spor kompleksi yapacağız.

Sıfır Atık Projesi; Ülkemizin kaynaklarının kıt olduğunu biliyoruz, çöpe atacak hiçbir değerimiz yok. Geriye ne kazanılacaksa hepsini kazanacağız.

Kültür ve Sanat çalışmaları: Aynı titizlikle devam edecek

Gençlerle başaracağız; Spor ve sporcunun yanında olacağız. Bütün spor dallarına aynı heyecan ve mesafede yaklaşıp gençlerimizin spora ilgisini arttıracağız.

Gebze TEM Yanyol ve Kavşak Projesi; Büyükşehir belediyesi Karayolları ile işbirliğiyle insanlarımızın yol güvenliğini arttıracağız

Yetenek Gelişim Projesi; Gençlerimizin yeteneklerine göre çocuklarımızı yetiştireceğiz

Engelsiz Yaşam Merkezi; Engelsiz yaşam merkezi oluşturacağız.

Çocuklu Anneler; Çocuklarımızı bırakacağımız kreşlerimiz olacak.

Alo Başkan Hattı; Vatandaşlarımız belediye başkanına çok kısa sürede ulaşabilecek.

Güvenli mahalle ve parklar; Sosyal donatı alanlarına kamera konulacak, belli açık alanlara wifi olacak.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
   Genç yaşta kalp krizi hızla yaygınlaşıyor!
Genç yaşta kalp krizi hızla yaygınlaşıyor!
TGF heyeti Gebze’ye hayran kaldı
TGF heyeti Gebze’ye hayran kaldı

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan