MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “İnsanlık çok tehlikeli bir musibetin tehdidi altındadır. Bize düşen sabır ve soğukkanlılığımızı korumaktır. Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine uyalım. Maske takalım ve temizliğe önem verelim. Bazı çatlak seslere rağmen bilim kurulu meseleye hakimdir. Sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. Doktorlarımız, hemşerilerimiz ve diğer çalışanlarımız özveriyle çalışmaktadır. Bizim hesabımız teröristlere övgüler yağdıran küçük bir azınlıkladır. Kimlerin Türk Tabipler Birliği’ne başkanlık yaptığını herkes görmüştür. Sağlık camiasını suçlayanlara karşı sessiz kalamazdık. CHP’liler komiklikler yapacaklarına ciddi siyaset adamları olsunlar. İnsanımızın onuruna kasteden kim varsa bizimle karşı karşıya gelmesi mukadderdir.

 

“İHANETİN HESABI SORULACAKTIR”

Ankara ile Bakü aynı çağlayandır. Adımız, anımız birdir. Karabağ’da akan gözyaşı bizim gözpınarlarımızdandır. Soydaşlarımızın derdi derdidir, hasmı hasmımızdır. Bayrağımızı indirmeye çalışan bedelini canıyla öder. Terör devleti Ermenistan Türkiye’ye de saldırmıştır. 2 devlet olsak da yeri gelirse tek bayrak altında toplanıp tek siperde mücadele ederiz. Sefer için tetikte beklemekteyiz. Ermenistan katil bir devlettir. Çocukları öldüren bu rezillerdir. Hocalı’da 613 soydaşımızın kanını akıtan da bu canavarlardır. Azerbaycan ihanetin hesabını soracaktır. Güç birleşmeli, Türk Milleti hedefe kitlenmelidir. Türk Milleti’nin kimseye ihtiyacı yoktur. Ermeni saldırılarını lanetliyoruz.

 

“ACİL SERVİSTE NÖBET TUTARIZ”

Cumhur İttifakı’nın şuuruna uyulması tüm teşkilatlarımızdan istenmektedir. MHP Türk Milleti’nin istikbal güvencesidir. Hedeflerimiz büyüktür. MHP kardeşliğin teminatıdır ve teminatı olmaya devam edecektir. MHP Kocaeli Teşkilatları bu akşam saha programlarına başlıyor.  17 Ocak 2021’de seçim tatbikatı yapacağız. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde hareket edilecek. İlçe yöneticileri sahaya inerek vatandaşa dokunacaktır. Gerekirse acil servislerde nöbet tutarız. Biz doktora şiddete karşıyız. Tüm hastaneleri ziyaret edeceğiz. Sağlık çalışanlarına moral vereceğiz. Sağlık çalışanlarını önemsiyoruz. Biz önemsediğimiz şeyi koruruz.

 

“TEST YAPTIRDIM”

İlçe başkanları toplantısı sonrası Körfez İlçe Başkanımız Zeki Gürsu da Covid-19 pozitif çıktı. Başkanımız bu sabah itibarıyla evinde karantinaya alındı. Diğer arkadaşlarımızda testlerini yaptırıyorlar. Testi pozitif çıkan arkadaşımızı kamuoyu zaten öğrenecektir.  Ben dün Gölcük’te dün gece test yaptırdım. Bizlik bir sıkıntı yok. Şu anda dedi.