26 Eylül’de gerçekleştirilen 13’ncü olağan genel kurulda 4’üncü kez MHP İl Başkanlığı görevine seçilen Aydın Ünlü’ye ilk hayırlı olsun ziyareti Cumhur İttifakı’nın ortaklarından AK Parti’nin İl Başkanı Mehmet Ellibeş’den geldi. Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ellibeş’e  İl Başkan Yardımcıları Şahin Talus, İbrahim Gürsel, Alper Doğan, Ahmet Sönmez, Muharrem Top, Mustafa Yıldıztekin, il yöneticileri  Hicran Bozkurt, Abdülkadir Yılmaz ve İl Sekreteri Büşra Özbay, eşlik etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

 

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Aydın başkan güven tazeledi. Arkadaşlarımla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Birlik beraberliğimiz İnşallah devam edecek. Başkanımızı kutluyoruz. Sayın Bahçeli’nin güvenine mazhar olmak önemli bir sonuç. Bugüne kadar Ülkücüleri güçlü bir şekilde temsil ettiniz.  Her zaman yanındayız” dedi.

 

SAMİMİ BİR İRADE ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ellibeş sözlerinin devamında “ İttifak içerisinde güzel bir çalışma temposunda olduk. Sizlerle birlikte samimi bir irade ortaya koymaya devam edeceğiz. Hedef birdir. Cumhur İttifakı olarak ülkemizin hak ve menfaatlerini korumak adına çalışmalar sürüyor. Azerbaycan’ın her zaman arkasındayız. İnşallah Karabağ işgali yakında sona erecektir” dedi.

 

ÇÖZEMEYECEĞİMİZ PROBLEM YOK

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur İttifakı’nın en yüksek hassasiyetin olduğu iliz. Bizler Cumhur İttifakından memnunuz. Büyük fotoğrafa bakarak siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bizim oturup da çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Bizler sahaya inen bir partiyiz. Bu hassasiyetimizi tüm parti üyelerimize iletiyoruz.

 

KAZANAMAYACAKLAR

 

Sözlerini sürdüren Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne güveniyoruz. Eski Türkiye artık yok. Bunu vatandaşa anlatacak kadrolar biziz. Ülkücü camia  olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin nereye getirdiğini herkes görecek. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanamayacaklar. Kazanan Kocaeli, kazanan Türkiye olacak” şeklinde konuştu.