Advert
Advert Advert Advert Advert

Gebze’nin geleceği için el ele

İçten’ den Arabacı’ ya Tebrik ‘’Gebze’nin geleceği için el ele’’

Gebze’nin geleceği için el ele
Gebze’nin geleceği için el ele

Çiçeği burnunda olan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı ile Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten Kocaeli’de bir araya geldi.

Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten, Hasan Arabacı’ya başarı ve temenni dileklerinde bulunurken aynı zamanda Gebze’nin geleceği için el ele verip güzel yerlere emin adımlarla Gebze’yi umuda taşıyacaklarını ifade etti.

 

Arabacı, ‘’Marmara Bölge Koordinatörümüz Cuma İçten’e bölgemize geldikleri için teşekkür ediyorum. Gebze’miz için yoğun bir şekilde çalışıp başarının emin adımlarla atılacağını teşkilatımızı gün geçtikçe daha da ileri bir boyutta büyüyeceğini, Esnaf kardeşlerimizin, öğrenci kardeşlerimizin, İşçi ve Emekçi kardeşlerimizin sürekli yanında olduğunu ve aldıkları notları kendileri ile paylaştıklarını’’ ifade etti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM SEZER 10 KASIM AÇIKLAMASI
GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM SEZER 10 KASIM AÇIKLAMASI
 Kocaeli Öncü Spor Kulübü Cumhuriyet Kupası Penaltı Şampiyonası
Kocaeli Öncü Spor Kulübü Cumhuriyet Kupası Penaltı Şampiyonası

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan