İftar yemeği sonrasında kürsüden açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Birbirimizi anlamaya mecburuz. Siyasi partilere oy veren insanların arasına kalın duvarlar örmek kimsenin hakkı değildir” dedi.

SAADET GEBZE’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde Elmas Düğün Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen programda, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi Önceki Dönem Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, 2019 seçimlerinde Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, çok sayıda STK temsilcisi, muhtarlar ve Saadet Partisi’ne gönül vermiş çok sayıda isim katılım gösterdi.

 “SORUNLARIMIZ SON BULSUN”

Programda iftar öncesinde bir Kur’an tilaveti gerçekleştirilirken, okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. Daha sonra kürsüye çıkarak bir selamlama konuşması gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Türel, “Ramazanı şerefinizi tebrik ediyorum bu mübarek ayın ülkemize ve dünyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Artan ekonomik sorunlar ve kutuplaşmadan kaynaklanan sorunların son bulmasını diliyorum. Kardeşlik ikliminin tüm dünyada hakim olmasını dilerim. Bütün insanlığın saadeti için çalışan teşkilat üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

“YÜZDE 70’i YURT DIŞINDA YAŞAMAK İSTİYOR”

Türel’in akabinde konuşan Aydın ise, “Burada Ramazan sofrasında bir araya gelişimiz hayırlara vesile olsun. Ramazan ayı kişinin sorumluluğu hatırlaması için çok önemli bir aydır. Cenabı Hak bizi bize karşı, topluma karşı sorumlulukları hatırlamak için uyarıyor. Ülke olarak gidişatımızın iyi olduğunu söylemek mümkün değil. Bir iktidar düşünün 20 yıl sonra o ülkenin maliye bakanı sıcak para arıyor. Dış politikada ciddi savrulmalar yaşıyoruz. Ülkede yaşayan gençlerin yüzde 70’i yurt dışında yaşamak istiyor.

“BİZCE DEĞİŞİMİN ZAMANI GELMİŞTİR”

20 yıl sonra ülkede rüşvet, adam kayırma kanıksanmış durumda. Türkiye’nin yeni bir başlangıç yapması gerek. Bugünkü iktidar yapabildiklerini yapmıştır, yapamadıklarını yapmamıştır. Artık bizce değişimin zamanı gelmiştir. Kim ne derse desin, Türkiye her açıdan güçlü bir ülkedir. Türkiye, tüm mazlumların umudu olan bir ülkedir. Birbirimizi anlamaya mecburuz. Başka siyasi partilere oy veren kişiler bizim düşmanımız değildir. Siyasi partilere oy veren insanların arasına kalın duvarlar örmek kimsenin hakkı değildir” diye konuştu.