Advert Advert

Kocaeli hakemliği yeni bir vizyon dönemine girdi

Futbol Hakemleri ve Gözlemcilerinin 2022-2023 sezon açılışına katılan Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi olarak hakemlerin daha iyi şartlarla hazırlanmasına olanak sağlayacaklarını söyledi

 Kocaeli hakemliği yeni bir vizyon dönemine girdi
 Kocaeli hakemliği yeni bir vizyon dönemine girdi Coşkun KORHAN

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt ve yönetimi tarafından düzenlenen 2022-2023 sezon açılış törenine katıldı. Başkan Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, yapılan programlar doğrultusunda çalışmaların düzenleneceğini belirterek, ”Buradaki herkes ‘bizim Süper Lig'de hakemimiz olsun’ diyor. Değerli MHK temsilcimiz de aramızda. Bizim hakemlerimizin üst liglere çıkabilmesi için ne istediğiniz varsa seferber etmeye hazırız. Kocaeli hakemliği bunu hak ediyor” dedi.

 

GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ MERAK ETMEYİN

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılışa Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Aytekin Durmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Aydın, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Alparslan Dalkılıç ile yönetimleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, hakemler ve gözlemciler katıldı. Başkan Büyükakın konuşmasında, “Hakemlerimizin müsabakalara hazırlanma şartlarını iyileştirmek için biz Büyükşehir Belediyesi olarak elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız merak etmeyin” dedi.

 

KURT: “YENİ BİR VİZYON DÖNEMİ BAŞLADI”

Açılış töreninde konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt, “2022-2023 sezonumuzun tüm hakemlerimize ve gözlemcilerimize, bunun yanında tüm spor kamuoyuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan, Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere, MHK Üyemiz Aytekin hocamıza ve bölge sorumlularına, ASKF Başkanımız ve taban birliklerimizin tüm üyelerine, Spor İl Müdürümüz Gökhan Beye ve ekibine, İl Hakem Kurulumuz ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kocaeli hakemliği ve gözlemciliği, birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir vizyon dönemini başlatmıştır. Hakemlerimiz artık çok başka ve çok daha iyi imkânlarda müsabakalara hazırlanabilecekleri bir yatırımı şehrimize kazandıracağız” dedi.

 

“ÇOK ŞÜKÜR BİR HAYALİMİZ GERÇEKLEŞİYOR”

“Hakem ve Gözlemci Evi olarak adlandırdığımız bu tesis ki birazdan bazı ilk proje görsellerini sizlere göstereceğim” diyerek konuşmasını sürdüren Kurt, “Bu projemizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Beye ifade ettiğimizde, talebimizi bile ikiletmeden hemen Özhan yapalım dedi. Hakemlerimizin gerek antrenman gerekse eğitim ve diğer hazırlanma imkânlarına cevap verecek bir tesisin olması gerek amatör gerekse profesyonel maçlar için önemine değindi. Yer bulma süreci ve projenin nasıl yapılacağı konusunda hızlı bir çalışma dönemine girildi. Buradan bu projenin yapılması noktasında Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, İl Müdürümüze ve emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bakanlığımızın ve Büyükşehir Belediyemizin ortak projesi olacak bu hizmet, bizlerin hayalleriydi. Çok şükür bu hayal gerçekleşiyor. Tahir Başkanım, hayallerimizin gerçekleşmesinde ki emeğiniz çok büyük. Sizlere Hakem ve Gözlemci camiası olarak çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yapmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

DALKILIÇ: “TÜM HAKEM VE GÖZLEMCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Alparslan Dalkılıç ise, “Yeni futbol sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm hakem ve gözlemcilerimizin yanındayız. Kurulumuz ve derneğimiz ile birlikte Kocaeli Hakemliği ve Gözlemciliği için çalışmaya, Türk futbolu başta olmak üzere Kocaeli hakemliğimize hizmet etmeye tüm kararlılığımızla devam ediyoruz. Merkez Hakem Kurulumuzun bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda hakemlerimizi ve gözlemcilerimizi müsabakalara hazırlamaya devam ediyoruz. Bugün açılışımıza katılan MHK üyemiz Aytekin hocamıza ve bölgesel kurulu üyelerimize, ASKF Başkanımız Murat bey ve taban birliklerine, bugün bu salonu şereflendiren ve her daim desteklerini yakından hissettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr Tahir Büyükakın’a sizlerin huzurlarında bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.   

 

DURMAZ: “BİZ TÜRKİYE'YE YAYILMIŞ KOSKOCA BİR AİLEYİZ”

MHK Üyesi Aytekin Durmaz da Merkez Hakem Kurulu olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Sezon içinde de antrenmanlarınız ve eğitimleriniz ilgili birimlerce takip edilecek. Ve bölgesel hakem kurulları, merkez hakem kurulları tarafından da raporlanacaktır. Değerli hakemlerimiz, sizler Türk futbolunun odağındasınız. Biz de Merkez Hakem Kurulu olarak her zaman yanınızdayız” dedi. Şeffaf yönetim anlayışıyla sorunları çözme ve aldıkları bayrağı daha yükseklere taşıma niyetinde olduklarını vurgulayan Durmaz, şunları kaydetti: “Bunu başarabilmemiz için sizlerin enerjinize, disiplininize özverili çalışmalarınıza ve örnek davranışlarınıza ihtiyacımız var. İnançla ve güvenle yeni sezona hazırlandığımız bu günlerde motivasyonumuzu yüksek tutmak birbirimizi daha iyi anlamak zorundayız. Biz Türkiye'ye yayılmış koskoca bir aileyiz. Her biriniz bizler için ayrı ayrı değerlersiniz. Buradan bir teşekkürü de Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a yapmak istiyorum. Hakem Evi projesi, Kocaeli hakemliği için çok önemli bir hizmet olacak. Projenin hayat bulmasında katkıları olan herkese çok teşekkür ediyorum. 2022- 2023 sezonu tüm hakemlerimize ve gözlemcilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

 

AYDIN: “BU NOKTAYA GELMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ise, Kocaeli’nin sporun başkenti olduğunu ifade ederek, “2019 yılında Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla başlayan o süreçte bugün bu noktaya gelmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Çünkü tüm hakemlerimiz özellikle hakemler derneğimizin, yönetim kurulumuzun girişimleriyle bu işin önemli bir noktaya gelmesinde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Kocaeli maç sayısı olarak çok önemli bir yerdedir. Hakemlerimizde bu nokta da daha çok destek olacağız. Artık Kocaeli hakemliği, daha üst liglerde daha çok hakemle temsil edilmelidir. Süper ligde gerek hakem gerekse yardımcı hakem olarak görev almalıdır. Bunun için her şey var. Bizlerde bu noktada üstümüze düşen ne vazife varsa Büyükşehir Belediye Başkanımızın liderliğinde yapmaya hazırız” diye konuştu. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer ise yeni sezonun hakem ve gözlemcilerine hayırlı olmasını diledi.

 

“GELECEĞE DÖNÜK BAŞARILARINI YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ”

Açılışta bir konuşan gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, şunları da dile getirdi; “Anadolu'nun birçok bölgesi ve orantıyla baktığınız zaman çok daha avantajlı bir yerdeyiz. Dolayısıyla burası mümbit bir toprak. Çok sayıda sporcu da yetişir. Hakemlerin klasmanda yükselebilmesi için maç yönetmesi lazım değil mi? Maç yönetmek için önce ne lazım? Maç oynanması lazım, saha lazım, kulüp lazım. Onların hepsi burada var. Hakemlerimiz açısından da çok avantajlı bir konumdayız. İnşallah amatör sporun tüm branşlarını nasıl yakından takip ediyorsak, hakemlerimizin de geleceğe dönük başarılarını yakından takip edeceğiz.”

 

“KULLANICIDAN GELEN TALEBE KULAK VERİYORUZ”

Bir yere tesis yapmaya karar verdiklerinde öncelikle sahadaki arkadaşlarla görüştüklerini ifade eden Başkan Büyükakın, şunları söyledi; “Mesela özellikle futbolla ilgili konularda Murat Başkan'a diyoruz ki böyle bir talep var. Bizden böyle bir tesis veya saha yapmamızı istiyorlar. Ne yapalım? Sen ne dersin? diye soruyoruz. Bazen haklı bu talep, diyor. Bazen diyor ki, buna gerek yok. Aslında şurada gerek var, diyor. Bazen hiçbir şey denmeden bize sahadan bir şey söylenmeden geliyor, diyor ki burada sıkıntı var, burayı halledelim. Yani biz aslında kullanıcı kimse onun tarafından gelen talebe kulak veriyoruz. Asıl yaptığımız şey bu. Zaten bir yöneticinin yapması gereken en temel mevzulardan biri de bu.”

 

“BİZİM GÖREVİMİZ LİDERLİK ETMEK, YOL AÇMAK”

Başkan Büyükakın, Kocaeli’de bütün spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydederek, “Gelin biz her şeyi yaparız diyoruz. Çünkü şöyle düşünüyoruz. Biz idare olarak, belediye olarak, kamu yönetimi olarak şöyle bakıyoruz, bizim görevimiz liderlik etmek, yol açmak. Biz öndeki engelleri kaldırdığımızda çalışma şartlarını iyileştirdiğimizde insanların önünü açtığımızda bizim insanımız zaten başarılı” diye konuştu.

 

“HAKEM EVİ HAKEMLERİMİZE ÇOK YAKIŞACAK”

Konuşmasında yılsonuna kadar ihalesinin yapılacağı Hakem Evi ve Atletizm Pisti Yeni Tribün Projesi içinde bir değerlendirme yapan Başkan Büyükakın, “Spor Bakanlığımızla birlikte Atletizm pistinde yeni tribün çalışması ve hemen bitişiğinde de bir Hakem Evi projesini hayata geçiriyoruz. Çok önemli bir proje olduğunu ifade etmek isterim. Hakemlerimizin sağlıklı bir şekilde fiziksel başta olmak üzere eğitim gibi alanlarda müsabakalara hazırlanmasını sağlayacağız.

Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyesi olarak ortak projemiz şehrimizde ki çok önemli bir eksikliği ortadan kaldırmış olacak. Buradan bir kez daha şehrimize yeni atanan ama Kocaeli’ne yuvasına Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak dönen Gökhan Yavaşer ve tüm ekibine, bundan önce bu projenin hazırlanmasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hakem Evi inşallah hakemlerimize çok yakışacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YAVAŞER: “GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ”

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin 2022-2023 sezon açılış törenine katılarak bir değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, “Yeni sezonun tüm hakemlerimize ve gözlemcilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü olarak bizler hakemlerimiz için her türlü imkânı sunmaya devam edeceğiz. Bizler hep birlikte tüm gençliğimize ve amatör spora hizmet ediyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun vizyonu ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu kentteki liderliği ile gerek tesis gerekse spora hizmetleri noktasında durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bizler kendimizi gençliğe ve spora adadık. Bunun gereği olarak da proje üretmeye, desteklemeye gayret gösteriyoruz. Bugün ifade edilen ve görselleri paylaşılan Hakem Evi ve Atletizm Pisti Yeni Tribün Projesi, spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bülten No: 1854

 

...
Kocaeli hakemliği yeni bir vizyon dönemine girdi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
KOLON KANSERİNE KARŞI HAYAT KURTARAN 8 ÖNERİ!
KOLON KANSERİNE KARŞI HAYAT KURTARAN 8 ÖNERİ!

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan