AK Dilovası’nda coşkulu danışma

AK Parti Dilovası 64. İlçe Danışma Meclisi Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Çok sayıda partilinin katıldığı danışma meclisinde partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

AK Dilovası’nda coşkulu danışma
AK Dilovası’nda coşkulu danışma Coşkun KORHAN

AK Parti ilçe danışma meclislerinin son durağı Dilovası oldu. Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ilçe danışma toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Darıca Belediye Başkan Vekili Ayhan Naci Yılmaz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Koordinatörü İbrahim Pehlivan, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, STK Başkanları ve partililer katıldı.

Danışma meclisinde Divan Başkanlığını Fatih Meral yaparken Divan Heyetinde ise Nuri Toltar, Abdullah Turak ve Eylem Mintaş yer aldı. Danışma meclisinin açılış konuşmasını ise Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yaptı.

CUMHURBAŞKANIMIZI ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Başkan İlhan Yıldırım, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “20 yılı aşkın süredir aziz milletimizin hizmeti her daim öncelik olarak gören, bu doğrultuda gecesini gündüzüne takan canla başla çalışan, devletin bekası ve milletin huzuru için şer odakları ile mücadele eden Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıyız. Allah’a hamdolsun bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Dün olduğu gibi bugün de sorumluluğumuzun bilincinde, çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve halkımızın refahı için ilçe teşkilatlarımız durmadan, yorulmadan, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hanelerinde, esnaflarımızı dükkanlarında ziyaret edip AK davamızı anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu zor yolculuğunda asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.

MİLLETİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALMAYA DEVAM EDECEK

Onun yükünü hafifletmek adına, 2023 seçimleri arifesinde kapı kapı, sokak sokak dolaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz, bu seçim Cumhurbaşkanımızın bugüne dek kazandığı tüm seçimlerden çok farklı bir netice ile sonuçlanacak. Aziz milletimiz hak ettiği hizmetleri almaya devam edecektir. İlçemizde büyük bir değişim ve dönüşüm rüzgarı esiyor. Toplu konut projeleri, millet bahçesi, kapalı spor salonları, köprü ve kavşak projeleri büyük bir hızla devam etmektedir. Dilovası’nın gelişim ve dönüşümüne desteklerinden dolayı İl Başkanımıza, milletvekillerimize, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Dilovası Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.”dedi.

DEMİR VE ARTUT ÇALIŞMALARINI AKTARDI

Yıldırım’ın ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut birer konuşma yaparak çalışmaları hakkında bilgiler verirken, 2023 seçimlerine doğru yol aldıkları bu süreçte daha da çok çalışarak AK Parti’nin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

AK BELEDİYECİLİK VİZYONU DEVAM EDİYOR

Nikah törenine katılacağı için erken konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ise yaptığı konuşmasında; “Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu 1994’te başlattığı AK belediyecilik vizyonu hızla devam ediyor. 2004’teki pilot uygulaması Kocaeli ve İstanbul’da oldu ve büyükşehir belediye modeline geçildi. Daha önceki dönemlerde hükümetlerin yapmakta aciz kaldığı işleri büyükşehir belediyelerimizin yaptığını İbrahim Başkanımız ile birlikte üç dönemdir sizler gördünüz. Aynı şekilde bayrağı düşürmeden devam ediyoruz.

MİLLETVEKİLİ YALAN SÖYLER Mİ!

Muhalefet, bize ‘hiçbir şey yapmadılar’ diye eleştirilerde bulunuyor. Cevaplarını veriyoruz, cevabını alıyor. Diğeri çıkıyor. Bir tane milletvekili var. Defalarca cevap verdik mahcup olması lazım. Bizim için ‘Türkiye’nin en borçlu belediyesi ama golf aracı alıyor’ dedi. Golf aracı olmadığını, park ve bahçelerin hizmet aracı olduğunu söyledik sustu. Peşinden Fatih Sultan Mehmet’in Hünkar Çayırı’nda son otağını kurduğu, muhtemelen oradan Roma’ya sefer yapacağı tahmin edilen Gebze’de Tuzla sınırında bir yer var. ‘Oraya bina yapıyorlar’ dedi. Vekil sonuçta, yalan söylemez diyorsun. Arkadaşlara bir bakın dedim. ‘Yok başkanım öyle bir şey’ dediler. Vekil, yalan söylemez ya Allah Allah. Pilates topu alıyor diye yazmış. Eline topu vermişler o da açıklamış. Hanım kardeşlerimiz spor yapsın diye aldık. Çok şükür hanım kardeşlerimiz spor yapıyor ve de çok mutlu.

YAPTIKLARI TEK ŞEY KONUŞMAK

Türkiye’nin en borçlu belediyesi sıralamasında birinciyiz. Yaptıkları tek şey konuşmak. Türkiye’nin en borçlu belediyesi sıralamasında birinciyiz doğru. Ama hazineye borcu sırasında. Bankalara kredi borcunu alt alta yazdığımda, hazine dışında bir yere borcumuz yok. Hazine borcumuz neyin borcu? İbrahim, başkan mı aldı hayır ben mi aldım hayır. Bu borcu Yuvacık barajını yaparken aldılar. 2.2 milyar dolara yaptılar. Sadece üç buçuk yılda ben 3.5 milyar borç ödedim. Öde öde bitmedi daha. Bu rakamları şimdi hesapladığımızda Yuvacık Barajından 9 tane yapılırdı. Bir susun ya iş bilmezliğinizin borcudur bu. Hala bunu dillerine dolayabiliyorlar. Ama bu borç bitecek, biz bitireceğiz."dedi.

SÖZÜMDE DURDUM

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; ”Bizler halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile yola çıktık. Üçlü olsun güçlü olsun dedik. Rabbime hamdolsun ne zaman Ankara’ya gittiysek, Büyükşehir’e gittiysek boş dönmedik. Her zaman giderken bir şevkle gittik. Eksik olanları tamamlayalım istedik, merkezi hükümetimize bağlı olan ne kadar kurum varsa sizin sesi ve kulağı olduk. Elhamdülillah istemesini de bildik alıp gelmesini de bildik. 2022 yılı şantiye yılı olacak dedim. Sözümde de durdum.

HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tüm mahallerde çalışmalarımız devam ediyor. Sabahın köründe kalkıp gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Ama olsun elhamdülillah günden güne şevkimiz artıyor. Yılmadan yorulmadan çalışıyoruz. Halkımız için çalışıyoruz. Doğum yapan annelere, özel bireylere özel araç tahsisi yaptık. Sonuç odaklı çalışıyoruz. Halkımız için hiçbir beklenti içinde olmadan gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Bizlere büyük destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Kanayan yaralarımızı çözdük ve çözmeye devam edeceğiz. Kömürcüler gitti. Ama teşekkür edeni de görmedik. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Sessiz sedasız devrimler yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN ALTINDA BİZİM İMZAMIZ YOK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, şu ifadelerde bulundu; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Altyapısı-üstyapısı olmayan, yarını olmayan bir Türkiye vardı. Ne dünyada ne de içeride huzuru olan Türkiye. Kocaeli’de hizmetliksizlikten kırılan, Yuvacık Barajı’ndan dolayı en borçlu belediye olan Kocaeli devraldık. Dilovası’nın da ne doğru düzgün altyapısı ve üstyapısı vardı. Evelallah Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Kocaeli marka şehir haline geldi. Dilovası’na gelecek olursak, Kömürcüler OSB’nin altında bizim imzamız yok. Yalan söylüyorlar. 1999 yılında Kömürcüler OSB kuruldu. O günde karşısındaydık; bugün de karşısındayız. Kim kaldırdı? AK Parti. Siz istediniz biz kaldırdık. AK Parti’den önce Dilovası’nın altyapısı yoktu. Üstyapısı doğru düzgün değildi. 50-60 kişilik sınıflarda çocuklarımız eğitim görüyordu. Bugün Kocaeli’de altyapısı en iyi ilçe Dilovası’dır. Dilovası AK Parti iktidarı ile birlikte çok büyük hizmetler aldı ve almaya da devam ediyor.

EFENDİLERİNDEN TALİMAT ALDILAR

Bizim kahramanlarımız partimizin üyeleri sandık başkanlarımız bizim 12 milyon kardeşimiz.

Kundaktaki bebelerini bırakarak kapı kapı çalışan hanımefendiler kahramanlarımız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bir sürü yalan söylüyorlar. Başörtüsü sorununu gündeme getirdiler Hadi gelin yasal teminat altına alalım dediler. Madem samimiyseniz onu anayasal teminat altına alalım hadi inşallah bu sözlerinde durular ama yalan söylüyorlar. Onların hiçbir projesi yok onların tek projesi var efendilerinden talimat almak. Erdoğan gitsin diyen efendilerinden aldılar." Dedi.

TÜRKİYE TARİH YAZDI

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "AK Parti eser ve hizmet siyasetinde Türkiye tarih yazdı. Eserler anlatılıyor, sanki bu eserler ve hizmetler 100 yılda yapıldı. Eski Türkiye'de “Türk insanı yapmaz” öğretilmiş çaresizliği vardı ama biz bunu değiştirdik. Bir söz ortaya attılar Bir karamsarlık vardı milletimizin üzerinde “Su akar, Türk bakar” bu söz çok acıydı. Ancak Cumhurbaşkanımız çıktı ve “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi. Öyle de oldu.

TÜRKİYE’NİN YÜZYILI OLACAK

Ülkenin ikinci yüzyılı başlıyor ve Cumhurbaşkanımız “Bu yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı olacak” dedi. Biz inandık çünkü liderimiz bugüne kadar ne dediyse yaptı. Bugün teşkilat olarak her zaman sahada oldunuz ve AK Parti'yi birinci parti çıkardınız. Ben sizlere inanıyorum, yine aynı başarıları yaşayacağız, bunu başaracağız. Cumhurbaşkanımız 'bugüne kadar aldığımız oy oranının daha da üzerine çıkacağız' dedi. Bu söylem üzerinden Dilovası'ndan da önceki seçimlerde olduğu gibi çalışacağız. Seçime kadar 23 milyon üyeye ulaşacağız, bu rakama ulaşırsak zaten seçimi kazanmış olacağız. Ben bugün Dilovası'ndan sözü aldım, bugüne kadar partimiz için emek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

AK PARTİ’YE KATILDILAR

Konuşmaların ardından AK Partiye katılan önceki dönem Gelecek Partisi Dilovası İlçe Başkanı Fesih Telli'e, önceki dönem Saadet Partisi Meclis Üyesi adayı Nevzat Akagündüz'e, Halit Zorba ve ailesine, Toktaş ailesi üyelerine rozetleri takıldı. Program sonunda ise günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı. 

AK Dilovası’nda coşkulu danışma
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bayramda otobüsler 706 bin yolcu taşıdı
Bayramda otobüsler 706 bin yolcu taşıdı
BEYİN SAĞLIĞINI GÜÇLENDİREN 5 ETKİLİ BESİN!
BEYİN SAĞLIĞINI GÜÇLENDİREN 5 ETKİLİ BESİN!

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan