29 Nisan'da kalp krizi geçirerek yoğun bakıma kaldırılan, kentimizin önemli gazetecilerinden biri olan Ali Aydemirer (53) tedavisine devam ediyor.
Kentimizin Milletvekillerinden olan Tahsin Tarhan, yakın dostunun sağlık durumunu 30 Nisan'dan bu yana takip ediyordu. Aydemirer'in sağlık durumunda düzelme gözlenmesine rağmen bir anda beyin fonksiyonlarını kaybetmesinin nedeni ile tekrar yoğun bakım servisine kaldırılan Aydemirer'in ailesi ve yakınlarının yanında olmak isteyen Tarhan, dün öğle saatlerinde, Aydemirer'i tekrar ziyaret etti. Kocaeli Devlet Hastanesi, 3. Seviye yoğun bakımda yatan Ali Aydemirer'in durumu hakkında başhekim Yardımcısından bilgi alan Tarhan, değerli gazetecimizin ailesine destek oldu.
Aydemirer'in sağlık durumunun biran önce düzelmesini dileyen Tarhan, hastanede tedavisi süren vatandaşları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.