Advert

ARTIK GE-DAR VAR

Gebze ve Darıca ilçeslerini içerisinde barındıran Ge-Dar Hayvan Hakları Hareketi Temsilcileri Barış Kızılırmak ve Mukadder Güner Gazetemizin Gebze tesislerinde Genel Yayın Yönetenimiz Ali Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

ARTIK GE-DAR VAR
ARTIK GE-DAR VAR

Haykonfed, ( Hayvan Yaşam Hakları Konfederasyonu tarafından desteklenen Ge-Dar önümüzde ki günlerde bölgemizde ki basın kuruluşları ile bir araya gelecek.

Bölgede bulunan bir çok evcil ve doğada yaşam mücadelesi veren hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için kurulan bu hareketin gerek hayvan rehabilitasyon merkezi gerek veteriner hizmetleri ve gerekse de daha iyi şartlarda yaşaması anlamında ortak bir çalışma yürütülmesi üzerine kurulmuş yapılanma.

Ziyaretimize gelen Barış Kızılırmak ve Mukadder Güner yaptıkları açıklamada bölgemizde bulunan bir çok hayvanın çektiği sıkıntılara değindiler. Bu sıkıntıların giderilmesi hususunda gerek vatandaş desteğine gerekse de yerel yönetimlerin desteğine ihtiyaç olduğunu ve en yakın zamanda yapılacak basın toplantısında bu konulara açıklıklar getireceklerini söylediler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan