Advert

EN İYİ OLMA YOLUNDA 8.YIL

Kıymetli okuyucularımız, Gazetemizin kuruluşunun 8.yılını kutluyoruz.

EN İYİ OLMA YOLUNDA 8.YIL
EN İYİ OLMA YOLUNDA 8.YIL Kübra Karahan

Kıymetli okuyucularımız, Gazetemizin kuruluşunun 8.yılını kutluyoruz.

 Dile kolay tam sekiz yıl 1730. Sayı. Hergün sabahın erken saatlerinde başlayan koşuşturmaca gecenin geç saatlerine kadar süren ve sabah iş yerinize siz gelmeden önce hazır olan Kocaeli Pusula gazetemiz. Kandıradan, Çayırova’ya kadar Kocaeli'nin tüm ilçelerinde ummalı bir çalışma. İnanın çok zor bir mesleği icra ediyoruz. Zor olduğu kadar keyifli ve haz veren bir meslek.

Yayın politikamızda yaptığımız değişiklik ile 12 sayfa ve renkli görsellerimizle biz size en iyisini sunmaya devam edeceğiz.

Bugün itibariyle 12 sayfa olarak başladığımız yayın hayatımıza,inanın çok yakında 16 sayfa olarak devam edeceğiz. Ama ben herşeyden önce bize inanan ve güvenen reklam ve ilan desteği veren tüm müşterilerimize sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum.

Bize inandınız, bize güvendiniz ve bizlerde sizlerden aldığımız destek ile en iyi olma yolunda ilerliyoruz. İyiki varsınız.

İnşallah 9.yılımızda 20 sayfa ile Kocaeli'nde en iyi olmak dileği ile.

Sağlıcakla Kalın. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Göz Seğirmesi Ne Zaman Ciddiye Alınmalı?
Göz Seğirmesi Ne Zaman Ciddiye Alınmalı?

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan