Advert
Advert Advert

KÖRFEZ'DE HUZURUN BEKÇİLERİ UNUTULMADI

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Belediye Başkanı İsmail Baran, Kent Bayramlaşması sonrasında görev başındaki emniyet ve jandarma personelini de ziyaret etti

KÖRFEZ'DE HUZURUN BEKÇİLERİ UNUTULMADI
KÖRFEZ'DE HUZURUN BEKÇİLERİ UNUTULMADI demet

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindeki protokol üyeleri, Kent Bayramlaşması sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti, görevi başındaki personelle bayramlaştı. Protokolün ilk adresi Tütünçiftlik Polis Merkezi oldu. Başkan İsmail Baran, görevi başındaki personele teşekkür ederek, “Yaptığınız görev gerçekten kutsal. Bu ilçenin huzuru için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Hakkınız ödenemez” dedi.

KUTSAL BİR GÖREV

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın da ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Protokol üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’na gitti. Askerlerle tek tek tokalaşan protokol üyeleri, bayramlarını kutladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hem askerimiz hem de polisimiz bayramda vatandaşlarımızın huzuru için görevinin başında. Hepsine tekrar canı gönülden teşekkür ediyorum. İlçenin huzurunu sizler sağlıyorsunuz” ifadelerini kullandı. Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can da görevi başındaki asker ve polislerin bayramını kutladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çiftçi, “Afetlere karşı hazırlıklı bir Çayırova için çalışıyoruz”
Çiftçi, “Afetlere karşı hazırlıklı bir Çayırova için çalışıyoruz”
Çayırovalılar, vatan nöbetine devam ediyor
Çayırovalılar, vatan nöbetine devam ediyor

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan