Advert
Advert Advert

DENETİMLER SIKILAŞTIRILDI ASANSÖRLER YEŞİLLENDİ

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asansör denetimlerinde büyük başarı yakalandı. ‘Yeşil’ yani ‘güvenli’ etiketi alan asansör sayısı büyük oranda arttı

DENETİMLER SIKILAŞTIRILDI ASANSÖRLER YEŞİLLENDİ
DENETİMLER SIKILAŞTIRILDI ASANSÖRLER YEŞİLLENDİ Yahya Aydın

Asansörlerin kontrol yönetmeliğini Türkiye’de ilk uygulayan belediyelerden olan Körfez Belediyesi, ‘Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’ doğrultusunda asansörlerden kaynaklı can ve mal kayıpları olmaması için işi sıkı tutuyor ve denetimlerini sürdürüyor.

VATANDAŞ DA BİLİNÇLENİYOR

Denetimlerde asansörlerin durumu, kırmızı (kullanılamaz), sarı (güvensiz), mavi (hafif kusurlu) ya da yeşil (güvenli) etiket yapıştırılarak belirtiliyor. Ekipler Nisan 2017’den itibaren 343 asansörü denetim altına aldı. 8 adet kusurlu asansör mühürlenirken, 169 asansör de güvenli olarak etiketlendi. 84 asansöre kırmızı, 82 asansöre de mavi etiket yapıştırıldı.

TAVİZ VERİLMİYOR

Körfez’deki büyük asansörlerin yeşil etiket alacak hale gelmesini sağlamak hedefiyle çalışmaların devam ettiğini belirten ekipler, “Nisan 2017’den bu yana 343 asansörü denetim altına aldık. Kusurlu bulunan asansörlerin çoğu verilen zaman içerisinde düzenlemeye gitti ve kullanıma uygun hale getirdi. Denetimlerle ile birlikte Körfez’deki ‘güvenli’ asansörlerin oranı yüzde 60’lara kadar yükseldi” dedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çiftçi, “Afetlere karşı hazırlıklı bir Çayırova için çalışıyoruz”
Çiftçi, “Afetlere karşı hazırlıklı bir Çayırova için çalışıyoruz”
Çayırovalılar, vatan nöbetine devam ediyor
Çayırovalılar, vatan nöbetine devam ediyor

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan