Advert

Zabıta denetim yaptı

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yeni yıl öncesinde denetimlerini sürdürdü. Vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerine periyodik bir şekilde devam eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yıl öncesinde gıda satışı yapan işletmeler, restoran, kafe ve marketlere yönelik denetimlerde bulundu.

Zabıta denetim yaptı
Zabıta denetim yaptı

İlçe genelindeki işletmelerde gerçekleştirilen denetimlerde, genel temizlik koşulları, hijyen kurallarına uygunluk, satışa sunulan yiyecek ve içeceklerin üretimi, ambalajlı ürünlerin son kullanma tarihleri, gıdaların muhafaza koşulları, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı gibi konular da titizlikle değerlendirildi.

 

Zabıta ekipleri yapılan denetimlerde vatandaşların sağlığını tehdit edecek gıda ürünlerinin satışına asla izin verilmeyeceğini ve denetimlerin devam edeceğine dikkat çektiler.

 

...

[İleti kısaltıldı]  Tüm iletiyi görüntüle
 
 
 
 
4 Ek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kurban kesimi başvuruları 15 Mayıs'ta başlıyor
Kurban kesimi başvuruları 15 Mayıs'ta başlıyor
Darıca'da iş kapıları dördüncü kez aralanıyor
Darıca'da iş kapıları dördüncü kez aralanıyor

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan