Advert

Böyle bir anlaşmayı tanımıyoruz

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte açıkladığı sözde Ortadoğu barış planı diye açıklanan yüzyılın anlaşmasını tanımadıklarını ifade eden Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze temsilcisi Mehmet Coşkun, Roma ve Bizans’ın akıbeti ne olduysa Amerika ve İsrail’in akıbetinin de o olacağını söyledi.

Böyle bir anlaşmayı tanımıyoruz
Böyle bir anlaşmayı tanımıyoruz

Siyonizm’in yeni kuklası Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarına ve Amerikan Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacaklarını açıkladığını ifade eden Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze Temsilcisi Mehmet Coşkun, Kudüs’le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD’yi de İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacağını söyledi.

“İSRAİL İŞGAL ETTİĞİ HER KARIŞ TOPRAKTAN SÖKÜLÜP ATILACAKTIR”

Afganistan, Irak, Suriye, Libya ve İslam coğrafyasını kana boyayan ABD’nin seri bir katil olduğunu ifade eden AGD Gebze Temsilcisi Coşkun, “ABD’nin Siyonist İşgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. Elindeki kirli propaganda gücü ile İslam’ı ve Müslümanları terörle özdeşleştirmeye çalışan ABD’nin gerçekte kendisi tüm dünyadaki terör olaylarının müsebbibidir. Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa, tetiği çeken hangi örgüt olursa olsun, arkasındaki azmettiriciler ABD ve İsrail’dir. İlk kıblemiz olan Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak nitelendirmek ABD’nin bu coğrafyadaki tüm varlığının ve ilişkilerinin ciddi bir biçimde sorgulanacağı yeni bir süreci başlatacaktır. Biz bu coğrafyada Amerikan üssü görmek istemiyoruz. İslam ülkeleri, ABD ve İsrail’le bir şekilde ilişkide bulunan tüm hükümetler izledikleri politikaları gözden geçirmek zorunda kalacaklardır. Kudüs bizim onurumuzdur, iffetimizdir. Yapmamız gereken bölge başkentleriyle ve bölgenin Müslüman halklarıyla kucaklaşmaktır. Kudüs, Müslümanlarındır ve ebediyen Müslümanların kalacaktır. Siyonist İsrail, Tel Aviv’de dahil işgal ettiği her karış topraktan sökülüp atılacaktır. Bu coğrafyada barışın iki şartı vardır. Birincisi, Amerika mutlaka evine geri dönecektir. İkincisi, İsrail mutlaka işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacaktır. Biz Allah’a ve ahiret gününe inanıyoruz. Roma ve Bizans’ın akıbeti ne olduysa Amerika ve İsrail’in akıbeti de o olacaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kurban kesimi başvuruları 15 Mayıs'ta başlıyor
Kurban kesimi başvuruları 15 Mayıs'ta başlıyor
Darıca'da iş kapıları dördüncü kez aralanıyor
Darıca'da iş kapıları dördüncü kez aralanıyor

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan