Advert

yüzer vinç ile yıkılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA Fabrikası’ndan kalan ve kara ile bağlantısı kesilen eskimiş iskeleyi yıkıyor

yüzer vinç ile yıkılıyor
yüzer vinç ile yıkılıyor

SEKA İskelesi, yüzer vinç ile yıkılıyor

 

Türkiye’nin en büyük endüstri dönüşüm projesi olan Seka Park’ta bulunan ve kara ile bağlantısı kesilen, denizin ortasında yıllardır atıl vaziyette bulunan ve yapılan incelemeler neticesinde iskele yıkılma tehlikesinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yıkılıyor. İskelenin yıkımında 680 ton kapasiteli deniz ve nehir tipi yüzer vinç kullanılıyor.

 

YIKIM KARŞILIĞI İHALE

SEKA Kağıt Fabrikası’ndan kalan ve 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde kıyıyla bağlantısı kalmayan iskele tehlike arz ediyordu. İlerleyen zamandan dolayı oluşan erozyon ve pas, iskelenin tehlikesini arttırıyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıkılma tehlikesi bulunan iskele için ihale düzenledi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Taşınır Mal ve Ambarlar Şube Müdürlüğü yıkım karşılığı satış ihalesi açtı.

 

YIKIM 1 AY SÜRECEK

14 Şubat itibariyle başlayan yıkım çalışmaları için özel yüzer vinç getirildi. İskelenin yıkımında 680 ton kapasiteli deniz ve nehir tipi yüzer vinç kullanılıyor. 4 bin 586 groston ağırlığındaki vinç ile yıkım yaklaşık 1 ay sürecek.

 

yüzer vinç ile yıkılıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA Fabrikası’ndan kalan ve kara ile bağlantısı kesilen eskimiş iskeleyi yıkıyor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan