Advert

KARTEPE’DE 15 BİN PAKET DAĞITIMI YAPILDI

Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan hijyen paketler Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri tarafından Kartepe’de yaşayan 65 yaş üstü büyüklere dağıtıldı.

KARTEPE’DE 15 BİN PAKET DAĞITIMI YAPILDI
KARTEPE’DE 15 BİN PAKET DAĞITIMI YAPILDI

 

 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri son gelişmelere uygun olarak Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Covid-19 pandemisine karşı mücadele devam ederken, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 bin paket Kartepe’de Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri aracılığı ile sahiplerine ulaştırıldı.

 

SAHİPLERİNE ULAŞTI

'Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı' yazılı poşetler içerisinde maske, kolonya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu yer aldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinden bu yana sokağa çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılara 4 saatlik sokağa çıkma izni öncesinde Alo Evlat ekipleri paketleri teslim etmiş oldular.

 

ALO EVLAT GÖREVİNİN BAŞINDA

Öte yandan Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma sınırlamasında yine görevinin başındaydı. Ekipler 7/24 Kartepelilere hizmet verdiler. Kartepeliler tarafından gelen ilaç, alış-veriş gibi bir çok istek yerine getirildi. Kartepe Belediyesi Yaşlı Hasta-Evde Bakım Hizmeti (YAŞ-BAK) ekipleri ziyaret ettikleri hastaların da ihtiyaçlarını giderdiler.   

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan