Advert

Aras 19 mayıs emperyalizme başkaldırıdır, dedi

Aras 19 mayıs emperyalizme başkaldırıdır, dedi.

Aras 19 mayıs emperyalizme başkaldırıdır, dedi
Aras 19 mayıs emperyalizme başkaldırıdır, dedi

Yeniden refah partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, 19 mayıs Atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Partinin ve Mehmet Aras’ ın sosyal medya hesaplarından Atatürk fotoğrafları ile paylaşılan mesajda, Atatürk’ ün küresel emperyalizme karşı verdiği mücadeleye vurgu yapıldı.

Aras’ ın mesajı şu şekilde;

19 mayıs 1919, temsil ettiği büyük manadan ötürü asla unutulmayacaktır. 19 mayıs Türk milletinin, küresel emperyalizme başkaldırısıdır.

19 mayıs 1919’ da Samsun’ a çıkarak bu büyük mücadeleyi başlatan, gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Bu millet ırkçı emperyalizme karşı verdikleri mücadeleyi asla unutmayacaktır.

Milletimizin geleceği olan gençlere düşen, 19 mayıs ruhuna sahip çıkarak. Ülkemizi her alanda lider ülke yapmak için çalışmaktır.

Türk milleti ve Kocaeli halkının bayramını kutlarım.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı

Mehmet Aras

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
4 milyar dolarlık  Suudi Arabistan pazarı
4 milyar dolarlık Suudi Arabistan pazarı
kalkınmaya ve kadın istihdamına katkı sağlıyor
kalkınmaya ve kadın istihdamına katkı sağlıyor

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan