Ailesinden edindiğimiz bilgiye göre arefe günü geç saatlerde evinin terasına sigara içmek için çıkan Sadi Yıldırım dengesini kaybedip aşağıya düşerek hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz yıl kabeye'ye giderek Hac vazifesini yerine getiren Sadi Yıldırım farklı camilerde yaptığı gönüllü müezzinliği ile Çayırova'lıların gönlünlerini kazanmıştı.
Arkadaşları ile bir araya geldiği zamanlarda def çalıp söylediği ilahilerle gönülleri feth eden Sadi Yıldırım her kesim tarafından sevilen bir kişi idi.
Çayırova'lıların yakından tanıdığı ve sevdiği Sadi Yıldırım'ın ani ölûmü başta Çayırova'lı esnaflar olmak üzere herkesi hayal kırıklığına uğrattı.
Bayramın 1’inci günü sevenlerin katılımı ile gerçekleşen cenaze namazının ardından ebedi istirahati olan Şekerpınar mezarlığına defnedildi.
Gazetemiz olarak merhum Sadi Yıldırım'a Allah'tan rahmet kederli ailesine sabr - ı cemil diliyoruz.
Sadi Yıldırım'dan geriye okuduğu ilahiler ve herkesi kucaklayan sevgisi kaldı.
HABER HÜSEYÌN MERT


