Advert

KARTEPE’DE YABANİ OTLARA GEÇİT YOK

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde mevsimsel olarak hızla büyüyen yabani ot biçme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

KARTEPE’DE YABANİ OTLARA GEÇİT YOK
KARTEPE’DE YABANİ OTLARA GEÇİT YOK

 

 

 

Covid-19 salgını sonrasında başlayan yeni normal süreçte Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde vatandaşların ağırlıklı kullandıkları sosyal alanlar başta olmak üzere peç çok yerde ot biçe çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

ÇEVRE SAĞLIĞI İÇİN

Belediye ekipleri 32 mahalle 308 cadde, sokak, 161 park, 46 mezarlık alanı, 82 cami bahçesinde yabani ot, diken ve çim biçimini 24 tırpancı 6 peyzaj bahçıvanı olmak üzere toplamda 30 personelle kesintisiz sürdürüyor.

 

KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz yeşil alan açısından en zengin ilçelerimizden biri. Doğanın bu güzelliklerinin kıymetini bilmeliyiz. Bizlerde gerekli dokunuşlar ile temizlik, biçme ve budama işlemlerini gerçekleştirerek çevremizin güzelliğine güzellik katmaya çalışıyoruz. Sokaklarımızın düzeni ve temizliği, hemşehrilerimizin rahatı için tüm ekiplerimizle özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan