Advert

Kuruçeşme sokaklarında, parke taşları yenileniyor

İzmit’in daha yaşanabilir bir kent olması adına özveriyle çalışan İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Fatih Mahallesinde parke yenileme çalışması gerçekleştirdi

Kuruçeşme sokaklarında, parke taşları yenileniyor
Kuruçeşme sokaklarında, parke taşları yenileniyor
 
 
Tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mobil ekipleri, oluşan eksikliklere de anında müdahale ediyor. Ekipler bu kapsamda son olarak Kuruçeşme Fatih Mahallesi 34. Sokak ile 36. Sokak arasında parke yenileme çalışması gerçekleştirdi. 
 
70 METRELİK YOLA PARKE DÖŞENDİ
 
Ekipler, 70 metre uzunluğundaki yolda parke taşlarını yenileyerek yolu vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Ekipler, yapmış oldukları çalışmayla yolda oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş oldu. Vatandaşlar da günlük yaşamda sıkça kullandıkları yolda parke taşlarının yenilenmesi sonrası İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
izmit parke kocaeli
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MARİFEST25’ten görkemli final
MARİFEST25’ten görkemli final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan