Advert

BAYRAMDA DA ÜRETMEYE DEVAM ETTİLER

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi Kurban Bayramında da boş kalmadı.

BAYRAMDA DA ÜRETMEYE DEVAM ETTİLER
BAYRAMDA DA ÜRETMEYE DEVAM ETTİLER

 

 

 

Özellikle pandemi sürecinde önemi çok iyi anlaşılan meslek liseleri yeni imajlarıyla üretmeye devam ederek hem ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar hem de öğrencilerin kendi harçlıklarını çıkarmalarını sağlıyorlar.

Aldıkları 15 ton sıvı sabun, el dezenfektanı ve yüzey dezenfektanı siparişlerini yetiştirmeye çalışan Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri Kurban Bayramında da çalışarak üretime devam ettiler.

Tonlarca ürün üreterek piyasaya sunan öğrenci ve öğretmenler, üretmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer OĞUZ; “Ekibimde yer alan öğretmen ve öğrenciler hiçbir zaman fedakarlıktan kaçmıyorlar. Üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan ERDEM; “Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisimiz bu güne kadar yaklaşık 30 ton üretim gerçekleştirdi. Yurdumuzun bir çok yerinden siparişler alıyoruz. İlginin yoğun olması,ürettiğimiz ürünlere güvenilmesi, alanların yeniden sipariş geçmesi bize büyük mutluluk veriyor. Öğrencilerin bir önceki yıla göre Kimya Teknolojisi Alanını tercih etmelerinde % 300 artış oldu. Üreterek ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan