Advert
Advert

Sekbanlı’nın sorunları Hürriyet ile çözüm buluyor

Hürriyet, incelemelerde bulunduğu Sekbanlı Mahallesi’nde vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaştı

Sekbanlı’nın sorunları Hürriyet ile çözüm buluyor
Sekbanlı’nın sorunları Hürriyet ile çözüm buluyor
 
 
Göreve geldiği ilk günden bu yana halkla iç içe olan ve kente halkla birlikte yönetim modelini getiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, incelemelerde bulunduğu Sekbanlı Mahallesi’nde vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaştı
 
Halkla birlikte yönetim modeliyle, çalışmalarda halkın fikrini alarak hareket eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Sekbanlı Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek, mahallede incelemelerde bulundu. İzmit’in mahalle ve köylerine aralıksız olarak ziyaretlerine devam eden Başkan Hürriyet, belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Sekbanlı halkıyla bir araya geldi. Başkan Hürriyet’e, Sekbanlı Mahalle Muhtarı Hakkı Öztaş ve CHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Tuncay Çakır eşlik etti. 
 
KADINLARIN, ÇOCUKLARIN YARARLANABİLECEĞİ BİR YAPI
 
Sekbanlı Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet önceki dönemde mahalle konağı yapımı için ihaleye çıkarılan fakat çalışmaları yarım kalan alanla ilgili olarak bölge halkına faydalı bir çalışma yürüteceklerini belirtti. Başkan Hürriyet “Kent genelinde bulunan mahalle konaklarının büyük bir bölümünün kapıları kilitli. Boş bir vaziyette çürümeye terkedilmiş. Sadece beton bir yapı dikmek kolay önemli olan oranın içini yararlı bir şekilde doldurmak. Biz burada iki odası bulunan sadece muhtarlığın kullanabileceği bir alan değil, bölge halkının her kesiminin yararlanabileceği bir alan oluşturacağız. Kadınların, çocukların eğitimler alabileceği güzel bir yapı oluşturacağız” ifadelerinde bulundu.
 
SEKBANLI GÜZELLEŞECEK  
 
Başkan Hürriyet, Sekbanlı Mahalle Muhtarı Öztaş’ın ve köy halkının taleplerini dikkatlice dinleyerek ilgili birim müdürlerine not aldırdı. Başkan Hürriyet yapılan incelemelerde köy camii çevresinde cemaatin ibadetlerini kolaylaştıracak çevre düzenlemeleri, yollarda ve boş alanlarda yapılacak çevre düzenlemeleriyle ilgili yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından köy kadınları Başkan Hürriyet’e meşhur mancarlı pide ikram etti.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan