Saadet Partisi İl Yöneticisi Halil Kayın, dün il başkanlığı binasında İl Başkan Yardımcıları Kadir Öztonga ve Turhan Özkalas ile ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Saadet Partisi’nin il kongresi 20 Eylül’de Sekapark Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongrede 20 asil, 20 yedek il delegesi ve 5 asil, 5 yedek disiplin kurulu üyesi seçilecek. Öte yandan 550 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 26 büyük kongre delegesi seçilecek. Kayın, “Kongremiz Kocaeli siyasetine yeni bir soluk verecektir.”  dedi.

 

KARAMOLLAOĞLU ONLİNE KATILACAK

İl Yöneticisi Kayın, Pazar günü yapılacak olan il kongresi için sıkı tedbirlerin alındığını belirterek Kocaeli’de bir ilk olarak salona girişlerin HES kodu ile sağlanacağını  ve katılımcıların termal kamera ile inceleneceğini belirtti. Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu online olarak, Genel Başkan Yardımcısı ve eski Devlet Bakanı Sabri Tekir ise bizzat katılım gösterecek.

 

İLİMİZ SİYASETİNİ ETKİLEYECEK

Saadet Partisi ik yöneticisi Halil Kayın, yapılacak olan kongre sürecine yönelik yaptığı basın açıklamasında, “Saadet Partisi olarak içinden gectiğimiz şu zor günlerde takvimsel bir mecburiyeti olan kongremizi büyük bir heyecan ile gerçekleştirmeye karar verdik. 20 Eylül 2020 Pazar günü 14.00'da Sekapark Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İl Kongremiz ile ilgili ilimizin siyasetini etkileyecek bir anlayışla hazırliklara başladık. Kongremiz Kocaeli siyasetine yeni bir soluk verecektir.

 

GİRİŞLER HES KODUYLA

Öncelikle şu zor günlerde insanlarımızın kongremizden en sağlıklı şekilde ayrılmasını sağlamak üzere tüm tedbirleri aldığımızı belirtmek isteriz. Delege, mensup ve misafirlerimiz termal kameralar ile incelenecek, Kocaeli’de ve ülkemizde bir ilk olarak HES kodu ile salona giriş yapacaktır. Görevli arkadaşlarımız pandemi ile ilgili uyulması gereken hususlar ile ilgili tüm hassasiyeti gösterecektir. Teması en aza indirecek şekilde hazırlıklarımız tamamlanmıştır.

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Kongremiz ile Kocaeli'mize yeni bir soluk gelecektir. Kongremiz ile görevi alacak yönetimimiz Kocaeli için etkin bir şekilde yıkıcı değil yapıcı, saf ve sadece eleştirel değil uyarıcı bir siyaseti Kocaeli gündemine oturtacaktır. Bu kongre ile artık şehrimizde aktif ve etkili muhalefet Saadet Partisi’nin eseri olacak, en kısa sürede iş başına gelecektir. Şehri inşa ederken insanı da ihya eden, ertelenmiş ve yok sayılmış hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek, esnafimızın kepenk kapatmadığı, ocakların sönmediği, hayatta kalmak için değil, hayata iz bırakmak için üreten yaşanabilir Kocaeli için el ele hep birlikte olmanın adıdır bu kongre tüm vatandaşlarımızı heyecanımıza ortak olmaya bekliyoruz” dedi.