Diyarbakır ziyareti esnasında gerçekleşen videodaki diyalog esnasında videoya yansıyan görüntülerle Özavcı takdir topladı.
SİLVAN’DAN BU ARAÇ GEÇEMEZ
Diyarbakır Silvan ilçesinde cumhurbaşkanının fotoğrafları ile giydirdiği aracı ile Silvan ilçesinden geçerken aracını durduran iki kişinin Erol Özavcı hakkında söyledikleri ve yapmış olduğu cumhurbaşkanına olan desteğin ne kadar zor şartlar altında yaptığının kanıtladı. Aracı durduranlar ile videoda geçen diyalog aynen şöyle: ‘‘Diyarbakır Silvan ilçesi gibi bir yerden bu araç geçiyorsa silvan’dan demek kefenini cebine koymuş gezdiren bir insandır, helal olsun takdir ediyorum. Silvan gibi bir yerden geçiyorsa bu araç’’ diyerek son buluyor.
BEN HİÇ YILMADAN ÇALIŞTIM.
Özavcı gazetemize yaptığı açıklamada ‘‘daha önce altı kez kendi imkanları ile tüm ülkeyi karış karış Cumhurbaşkanı’mıza destek için gezdim. Çözüm sürecinden, evet hayır kampanyasına kadar, başbakanlıktan Cumhurbaşkanlığı kampanyalarına kadar, kanal İstanbul’a kadar, Cumhurbaşkanı’mızın her projesi için aracımı giydirerek tüm ülkeyi karış karış gezdim. Çok zor şartlarla karşılaştım, kar kış soğuk demedim, bana deli diyenlerde oldu, takdir edenlerde ama ben yılmadan bu projemi her defasında sağlıklı bir şekilde bitirdim’’ dedi.
Haberin vidosu için www.kocaelipusula.com adresini ziyaret edebilirsiniz.