Advert
Advert Advert

Çalınan Atatürk heykelinin yenisini İzmit halkı seçecek

Sanat Sokağı’nda çalınan Atatürk heykelinin yerine yapılacak olan yeni Atatürk Heykelini halk oylamasına sunuyor

Çalınan Atatürk heykelinin yenisini İzmit halkı seçecek
Çalınan Atatürk heykelinin yenisini İzmit halkı seçecek
 
 
Kentte gerçekleştirilecek olan projeleri vatandaşa sorarak belirleyen İzmit Belediyesi, Sanat Sokağı’nda çalınan Atatürk heykelinin yerine yapılacak olan yeni Atatürk Heykelini halk oylamasına sunuyor
 
İzmit Belediyesi kentte gerçekleştireceği projeleri vatandaşlara sormaya devam ediyor. İzmitlilerin fikirlerini önemseyen ve halkla beraber karar verme anlayışı ile hareket eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde çalınan ve yenisi yapılacak olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykelini halk oylamasına sunuyor. 
 
OYLAMA BAŞLADI
 
Sanat Sokağı’nda yapılması planlanan Atatürk Heykeli için 4 ayrı seçenek belirleyen İzmit Belediyesi, vatandaşların oy kullanacağı standı Sanat Sokağı’nda kurdu. Saat 09.30’da başlayan halk oylaması ile 4 Atatürk heykeli görselinden en çok oyu alan Sanat Sokağı’nda İzmitlilerle buluşacak. Halk oylaması 8 Ekim Perşembe saat 17.30’da sona erecek.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Gebze Alışveriş Festivali herkesten memnun etti
Gebze Alışveriş Festivali herkesten memnun etti
Çayırova Okuyor Projesi’ne muhteşem final
Çayırova Okuyor Projesi’ne muhteşem final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan