Advert

AK Genç Dilovası’ndan anlamlı ziyaret

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetiminden 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde anlamlı bir program gerçekleştirdi.

AK Genç Dilovası’ndan anlamlı ziyaret
AK Genç Dilovası’ndan anlamlı ziyaret

 

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi Dünya çocuk hakları gününde İzmit’te bulunan Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti. AK Gençler ziyarette kurumdaki çocuklara hediyeler vererek bu anlamlı günde çocukların yüzünü güldürdü.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir,” Toplumun geleceği, insanlığın umudu olan çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocuklarımıza barış ve sevgi içinde bir yaşam diliyoruz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesi ile Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklarımıza oyuncak hediye ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. AK Genç Dilovası olarak her zaman kardeşlerimizin yanındayız.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MARİFEST25’ten görkemli final
MARİFEST25’ten görkemli final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan