Advert

Söğüt, “Onlara sıcak bir yuva olduk”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Söğüt, “Onlara sıcak bir yuva olduk”
Söğüt, “Onlara sıcak bir yuva olduk”

 

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, görevli veterinerlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Söğüt, “Kendini konuşarak ifade edemeyen can dostlarımızın her daim sesi, gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ONLARI SAHİPLENDİRİYORUZ

“Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yürütülen çalışmaları inceledik” diyen Başkan Şener Söğüt, “Burada sokak hayvanlarımızın tedavilerini gerçekleştirirken, onları sahiplendiriyoruz da. Sahiplendirilmenin önemini her fırsatta anlatıyor ve özendiriyoruz” dedi. Başkan Söğüt, tedavi gören sokak hayvanlarıyla da yakından ilgilendi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MARİFEST25’ten görkemli final
MARİFEST25’ten görkemli final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan