Advert

Yıldırım; Bir Telefon Kadar Yakınız

Dilovası Kaymakamı ve İlçe Spor Müdürü Ağrılıları Ziyaret Etti

Yıldırım; Bir Telefon Kadar Yakınız
Yıldırım; Bir Telefon Kadar Yakınız

Dilovası İlçe Kaymakamı Asım Alkan ve Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu Sivil Toplum Kuruluşlarının gözdesi olan (KADEF) Kocaeli AĞRI Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım’ı, bünyesinde ki Dernek Başkanlarını ve Yönetim Kurulunu federasyon merkezinde ziyaret ettiler.
Alkan, ‘’Dilovası ilçemizde de Ağrılı hemşerimiz yoğunlukta yaşamaktadır. Saygı sevgi içerisinde ilçemize de değer katıyorlar’’ ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Alkan’dan KADEF’e Övgüler

Dilovası Kaymakamı Asım Alkan ziyaret sırasında, ‘’Sivil toplum kuruluşları halkımızın taleplerini Kültürlerini gelenek göreneklerini yaşatmak ve diğer yöre halklarıyla kaynaştırarak entegrasyonu sağlama adını önemli görevler düşmektedir. KADEF Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve Dernekleri kısa sürede toplum yararına çok güzel çalışmalar yapmaktadırlar. Burada Ağrılı hemşerimize ve Kocaeli halkına değer katıyorlar kendilerini tebrik ediyorum başarılar diliyorum’’ dedi.

Yıldırım, Bir Telefon Kadar Yakınız

Hoş ve samimi bir ortamda gelişen Ziyarette Alkan’ın ardından konuşan Başkan Ömer Yıldırım şu ifadelere yer verdi.

‘’Dilovası İlçemizin mülkü amiri, bizler için değerli olan Kaymakamımız ve İlçe Spor Müdürümüzün bizleri ve Ağrılı hemşerimizi önemseyip Federasyonumuzu ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Her daim halk ile iç içe cenazelerimizde düğünlerimizde toplumun ortak sorunlarında her zaman ilçe halkına yardımcı olarak yanında olmuştur. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak toplumun ortak paydasına bir talebimiz olduğun da bir telefon kadar yakın olması halk tarafından takdir kazanmıştır’’ dedi.

Karşılıklı tanışma ve sohbet ikramlardan sonra Federasyon merkezini gezerken KADEF’in yaptığı çalışmalar ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra ziyaret son buldu.

KADEF Federasyonu Ziyaretini de misafirlerini ağırlamakta eşlik eden KADEF İstişare Heyeti Yönetim Kurulu Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhyittin Gültekin, Dilovası Belediyesi Saadet Partisi Meclis üyesi Zeki Karataş, Dilovası Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Laç, Kocaeli Güven imtiyaz sahibi Cihan Teker ve Kocaeli Körfez Dernek Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Aydın katılım sağladı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MARİFEST25’ten görkemli final
MARİFEST25’ten görkemli final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan