Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman yaşlıları ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Yaman, yaşlıların sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman yaşlı ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Turgut Özal Mahallesi sakinlerinden Halil Mengübeti, Sıdıka Mengübeti, Zübeyde Yalçın, Mirza Çelik ve Fidan Erin’i Belediye Başkan Vekili Hüseyin Dursun ve Turgut Özal Mahalle Muhtarı Şirin Barış ile birlikte ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerin çok önemli olduğuna değinen Başkan Yaman ‘’Yaşlılarımız bizim için ertelenmemesi gereken kişilerdir. Onları ziyaret edip dualarını almak tarifsiz bir duygudur’’ dedi.
Ziyaret esnasında yaşadıkları yerin sağlık koşullarını ve hastaların günlük sıkıntılarını soran Başkan Yaman’a hastalar sevgilerini defalarca tekrarladı. Başkan Yaman ‘’ Yaşlılarımızı sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman ziyaret etmeliyiz. Kültürümüzde yaşlılara hürmet etmek çok önemlidir. Onların hayat tecrübelerinden istifade edip, bol bol hayır dualarını almalıyız’’ diye konuştu.