Advert
Advert Advert Advert Advert

Şükür Çelik'e konuk oldu

Tarihçi Rıdvan Şükür, Gebze Belediyesini ziyaret etti

Şükür Çelik'e konuk oldu
Şükür Çelik'e konuk oldu

 

  

Tarihçi Rıdvan Şükür,  Gebze Belediyesi Başkan yardımcısı Sedat Çelik’i ziyareti sırasında şu ana kadar yayınladığı kitapları hakkında bilgi verdi. 

 

Tarihçi Rıdvan Şükür, Başkan yardımcısı Sedat Çelik’i ziyareti sırasında yaptığı yeni çalışmalar hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Şükür’ün Gebze çevresinde kırsal yerleşim kitabı 1987 yılına kadar Gebze ilçe mülki sınırları içinde yer alan bölgeyi inceliyor. Çayırova teknik bahçıvanlık okulu kitabı ise; 1943-1985 yılları arasında eğitim veren, teknik bahçıvan yetiştiren okulun eğitim hayatını ele alıyor. Geçtiğimiz hafta çıkan yeni kitabı “Chrysler Kamyon sanayi A.Ş.” 1962-2002 yılları arasında Gebze’de kamyon üretimi yapan fabrikanın 40 yıllık üretim hayatını ele alıyor.      

Kocaeli Üzüm bayramları kitabın da ise 1938 ve 1939’lu yıllardan başlayarak çevrede kutlanan üzüm bayramları hakkında ayrıntılı bilgiler sunuyor, okuyucuyu bölge üzümcülüğü hakkında bilgi veriyor. 

İlk olarak 1938’de Hereke’de 1939’da Eskihisar’da kutlanan üzüm bayramları daha sonraki yıllarda bölgede gelenek haline gelmişti

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM SEZER 10 KASIM AÇIKLAMASI
GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM SEZER 10 KASIM AÇIKLAMASI
 Kocaeli Öncü Spor Kulübü Cumhuriyet Kupası Penaltı Şampiyonası
Kocaeli Öncü Spor Kulübü Cumhuriyet Kupası Penaltı Şampiyonası

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan