Advert
Advert Advert

Gebze'de 19 mayıs coşkusu

Gebze'de 19 mayıs coşkusu
Gebze'de 19 mayıs coşkusu

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 102 yıl önce İstanbul'dan bindiği Bandırma Vapuru'yla Samsun'a ayak basarak, Milli Mücadele ateşini yaktığı ve Türkiye Cumhuriyeti’ni geleceğe taşıyacak olan gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gebze'de coşku ile kutlanıyor.
 
15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen ve pandemi kurallarına azami ölçüde dikkat edilen kutlama programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nuray Yaşar, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, İlçe Jandarma Komutan Binbaşı Barış Eke, Garnizon Komutanı Vekili P. Astg. Muhammed Sait Başpınar, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, kurum ve kuruluşların müdürleri ve yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
 
Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengini sunmasının ardından İstiklal Marşımız okunarak, günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar gerçekleştirildi. 

Program günün anlam ve önemine özel gösterilerin gerçekleştirilmesinin ardından Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında pandemi kurallarına uyularak ilçemizde düzenlenen Gençler Okçuluk ve Gençler Masa Tenisi yarışmalarında dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilerek program sona erdi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Gebze Alışveriş Festivali herkesten memnun etti
Gebze Alışveriş Festivali herkesten memnun etti
Çayırova Okuyor Projesi’ne muhteşem final
Çayırova Okuyor Projesi’ne muhteşem final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan