Advert

Son Çıkış tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Çayırova Kitap Fuarı’nın 4. gününde ‘Son Çıkış’ adlı oyun tiyatro severlerle buluştu. 4 kişilik tiyatro ekibinin hayat verdiği oyun Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Son Çıkış tiyatro oyunu büyük ilgi gördü
Son Çıkış tiyatro oyunu büyük ilgi gördü Coşkun KORHAN

Uçurumun eşiğine gelen bir adamın hikâyesinin anlatıldığı oyunda, onu engellemeye çalışan adamın arasında yaşanan trajikomik anlar seyircileri kimi zaman güldürürken kimi zaman düşündürdü. Tek perdede sergilenen oyun izleyiciler tarafından soluksuz izlenirken, oyunun final sahnesinde verilen mesajlar seyirciden büyük alkış topladı.
 Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kısa bir selamlama konuşmasından sonra oyunu izledi. Beğeni ile izlediği tiyatro ekibiyle bir araya gelen Başkan Çiftçi, oyuncularla bir süre sohbet etti. Performansından dolayı teşekkür eden Başkan Çiftçi, ekibe çiçek takdiminde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MİLLET BAHÇESİ GEBZE BELEDİYESİ PİKNİĞİ
MARİFEST25’ten görkemli final
MARİFEST25’ten görkemli final

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan