Advert
Advert

OSMANGAZİ’DEN 9 GÜNDE 500 BİN ARAÇ

Ellibeş, Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatilde 500 bine yakın araç geçtiğini de hatırlatarak, şehrimize ve ülkeye katkısından söz etti.

OSMANGAZİ’DEN 9 GÜNDE 500 BİN ARAÇ
OSMANGAZİ’DEN 9 GÜNDE 500 BİN ARAÇ
Coşkun KORHAN

OSMANGAZİ’DEN 9 GÜNDE 500 BİN ARAÇ
“En basiti, ‘-Geçmediğimiz köprüye para ödüyoruz’ diyerek açıldığı günden bu yana karaladıkları Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatil döneminde günde ortalama 54 bin araç geçti. Toplamda yaklaşık 500 bin araç ediyor. Daha önce bu araçlar İzmit Körfezi’ni dolaşıyor, şehrimizden geçiyordu.”
İZMİT’İ ARAÇTAN VE KİRLİKİKTEN KORUDU
“Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit hem yoğun araç trafiğinden ve bunun yaratacağı kirlilikten korundu, hem de bu köprüyü kullananlar zaman ve yakıt tasarrufu yaptı. Garanti karşılama oranını %116 karşılayarak para kazandıran köprü, vatandaşımıza da 140 milyon TL tasarruf sağladı. Bütün bunları ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için yapmaya devam edeceğiz”.

 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Türkiye’de kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
Türkiye’de kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
BEL FITIĞINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR
BEL FITIĞINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan