Advert

okullara atık kutuları dağıttı

Darıca Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında ilçede bulunan tüm okullara plastik, kâğıt ve metal atık kutusu dağıttı.

okullara atık kutuları dağıttı
okullara atık kutuları dağıttı Coşkun KORHAN

Sıfır Atık Projesi kapsamında örnek çalışmalar yapan ve atık oluşumunun önlenmesi için yeni projeleri hayata geçiren Darıca Belediyesi, sıfır atık konusunda bilinç oluşturulması adına okullara yönelik de çalışma yürütüyor. Darıca Belediyesi, Daha yeşil bir Darıca anlayışıyla çevreye duyarlı nesiller yetişmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğüyle yürüttüğü ortak çalışma neticesinde ilçede bulunan okullara plastik, kâğıt ve metal atık kutuları yerleştirdi.

YEŞİLİ SEV DARICA’YI KORU

Sıfır atık konusunda daha bilinçli bir nesil yetiştirmek istediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda daha duyarlı bir nesil yetiştirmek için okullarımıza plastik, kâğıt ve metal atık kutusu yerleştiriyoruz. Amacımız öğrencilerimize yönelik farkındalık çalışması yapmak. Yeşili sev Darıca’yı koru anlayışıyla hareket ederek çevre bilinci oluşturmak istiyoruz. Darıca Belediyesi olarak daha temiz ve daha yaşanabilir bir Darıca için üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Öğrencilerimiz de atıkları geri dönüşüm kutularına atarak hem ekonomiye katkı sağlayacaklar hem de çevremizi koruyacaklar” diye konuştu.

 

okullara atık kutuları dağıttı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür
Çocukları Gereksiz Övmek Özgüveni Değil, Egosunu Büyütür

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan