Advert

Gebzelilerden Gazze’ye Destek Yürüyüşü

Gebzeliler, Gazze’de yaşanan İsrail zulmünü kınamak için İlyasbey Camii’nden Gebze Millet Bahçesi’ne kadar yürüyüş gerçekleştirdi. “Nehirden Denize Özgür Filistin İçin Yürüyoruz” sloganıyla düzenlenen programa binlerce Gebzeli katıldı.

Gebzelilerden Gazze’ye Destek Yürüyüşü
Gebzelilerden Gazze’ye Destek Yürüyüşü Coşkun KORHAN

Yürüyüşe Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

GAZZE BİR GÜN FETHEDİLECEK

Gebze Millet Bahçesi’nde sona eren yürüyüşün ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaptı. Başkan Büyükgöz konuşmasında, “ Tarihte her zaman önce Şam fethedilmiş sonra Kudüs fethedilmiştir. Bu gün Şam şüphesiz bir şekilde fethedildi sıra Kudüs’te biz görmesek bile çocuklarımız görecek. Kudüs mutlaka fethedilecek ama fethin onuru, gururu bu milletin evlatlarına yakışır. Bu milletin evlatları bu gün Gazze’de yaşananları bu topraklarda yaşadı fakat hiçbir zaman özgürlüğünden, hürriyetinden, inandığı davasında, namusundan, şerefinden vazgeçmedi. Bu milletin evlatları yeniden dirilişin meşalesini yakacak. Gazze bir gün fethedilecek. Ama o Gazze’yi yeniden imar etmek, inşa etmek, adaletle yeniden o bölgeye hükmetmek için de bizim nerde nasıl durduğumuz çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

 
Gebzelilerden Gazze’ye Destek Yürüyüşü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kocaeli Kitap Fuarı'nda yazarlar geçidi devam ediyor;
Kocaeli Kitap Fuarı'nda yazarlar geçidi devam ediyor;
Anadolu Spor Ödülleri’nde Çayırova’ya büyük onur
Anadolu Spor Ödülleri’nde Çayırova’ya büyük onur

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan