Advert
Advert

Eğitim ve Sağlık Seminerleri Devam Ediyor

Sağlık alanında düzenlediği etkinlikler ile vatandaşları her alanda uzman isimlerle buluşturan Çayırova Belediyesi, bu ayki sağlık seminerinde “Göz Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri” ne dikkat çekti

Eğitim ve Sağlık Seminerleri Devam Ediyor
Eğitim ve Sağlık Seminerleri Devam Ediyor

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Okan Üniversitesi doktorlarından Doç. Dr. Hasan Basri Arifoğlu, göz hastalıkları ve tedavi yöntemleriyle alakalı önemli gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Göz Sağlığı ve Tedavi Yöntemleri Anlatıldı

Çayırova Belediye ve Okan Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen seminerde vatandaşların sorularını da yanıtlayan Doç. Dr. Hasan Basri Arifoğlu, 40 yaşın üzerindeki vatandaşların yılda bir ya da 2 yılda bir göz muayenesi olması gerektiğini vurguladı. “Göz Sağlığının Korunması İçin Yapılması Gerekenler” başlığı altına dikkat edilmesi gereken hususları açıklayıcı bir dille anlatan Arifoğlu “40 yaşın üzerindeki insanların gözlerinde perde oluşması, saçların beyazlaması kadar doğal bir süreçtir, bu nedenle 40 yaşın üzerindeki herkesin yılda bir ya da 2 yılda bir mutlaka gözlerini muayene ettirmesi gerekmektedir. Özellikle 40 yaşından sonra görülen kataraktın çözüm yolu ameliyattır. Fakat ameliyat ile ilgili teknoloji, doktor ve malzeme seçiminin iyi yapılması gerekmektedir, aksi taktirde kör kalma gibi sonuçlarla karşılaşabiliriz ”dedi. Seminer ilerleyen saatlerde soru cevap olarak devam etti.

Çayırova
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel Çocuklara Özel Kutlama
Özel Çocuklara Özel Kutlama
Büyük sürgünün acısı hep taze
Büyük sürgünün acısı hep taze

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan